ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Το «έπιασαν»
άραγε το μήνυμα;
Με ικανοποίηση άκουσαν πολλοί αιρετοί της Μαγνησίας την τοποθέτηση του προέδρου της ΚΕΔΚΕ και Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, που μίλησε για την ανάγκη ενός Δήμου – στρατηγείου. Ο οποίος, σε ρόλο επιτελικό, θα σχεδιάζει, θα προγραμματίζει και θα υλοποιεί και δεν θα είναι ένα απλός διαχειριστής και διεκπεραιωτής των μικροεξυπηρετήσεων των αδύναμων πολιτών, οι οποίοι συρρέουν καθημερινά από την πόρτα του κάθε Δημάρχου και, ευτελίζοντας την αξιοπρέπειά τους, επαιτούν μία θέση ολίγων μηνών με αντάλλαγμα τη ψήφο για την επόμενη εκλογική μάχη. Έτσι όμως δεν πηγαίνουν μπροστά οι τοπικές κοινωνίες. Οι καιροί έχουν αλλάξει. Οι πολίτες ζητούν πραγματικούς Δήμους, με λόγο προγραμματικό, υπεύθυνο και αναπτυξιακό και με Δημάρχους που δεν θα είναι διεκπεραιωτές και απλοί διαχειριστές, που θα κλείνουν πονηρά το… μάτι στους ημέτερους, αλλά θα τολμούν και θα βλέπουν μπροστά.
Ελπίζουμε το μήνυμα, έτσι όπως το εξέπεμψε δυνατά το Συνέδριο της ΚΕΔΚΕ, να έγινε απολύτως κατανοητό και από τους καθ΄ ημάς αιρετούς που ήταν παρόντες…
Α.Τ.

Πλήθος απατεώνων
Δίνουν και παίρνουν τα ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες για τα παράπονα των καταναλωτών. Η κλεψιά πάει σύννεφο. Την τελευταία χρονιά στην χώρα μας οι καταγγελίες του είδους αυξήθηκαν κατά 700%. Ο κλέψας του κλέψαντος δηλαδή. Ίδια εικόνα και στη Μαγνησία σύμφωνα με τα στοιχεία της τοπικής Ένωσης Καταναλωτών. Δεν φτάνει η ανεργία που μαστίζει τον οικογενειακό προϋπολογισμό, έχουμε και το πανωτόκι των ελαφροχέρηδων. Επ΄ ευκαιρία κάποια πρόστιμα μαμούθ που είχε επιβάλλει η Διεύθυνση Εμπορίου της Νομαρχίας Μαγνησίας τελευταία σε σούπερ μάρκετ κολοσσό πληρώθηκαν ή παραπέμφθηκαν στις καλένδες; Όχι ότι θα επιστραφούν τα χρήματα στους εξαπατημένους καταναλωτές, αλλά έτσι για να περιορίζεται έστω και στοιχειωδώς η ασυδοσία ορισμένων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου