ΤΟΠΙΚΑ

Υποπτος για κλοπή εντοπίστηκε από σεκιούριτι

υποπτος-για-κλοπή-εντοπίστηκε-από-σεκ-40974

Στόχος «αρπακτικών» το Σκοπευτήριο στις Αλυκές

Τις περίεργες κινήσεις ενός άγνωστου ατόμου που περιφερόταν κοντά στους χώρους της Χαλυβουργίας στη Β’ ΒΙΠΕ Βελεστίνου αντιλήφθηκαν στη 1.30 τα ξημερώματα άντρες της ιδιωτικής εταιρίας security.

Ο φύλακας ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε με τρία περιπολικά ερευνώντας την περιοχή για την αναζήτηση του υπόπτου. Στο χώρο μετέβη περιπολικό της ιδιωτικής εταιρίας security, ο οδηγός της οποίας εντόπισε μοτοσικλέτα κρυμμένη σε απόσταση 100 μέτρων από τη βιομηχανία.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας εμφανίστηκε ξαφνικά, δηλώνοντας βλάβη της. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία ήταν ακόμη στην περιοχή και προσήγαγε τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

Κλοπή στο Σκοπευτήριο Στο μεταξύ, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες διέρρηξαν την αποθήκη του Σκοπευτηρίου Ομίλου Πρακτικής Σκοποβολής Βόλου, στις Αλυκές. Η διάρρηξη σημειώθηκε το χρονικό διάστημα από τις 10 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 9 το πρωί προχθές.

Οι δράστες, αφού έκοψαν και αφαίρεσαν την αλυσίδα της κεντρικής εισόδου, στη συνέχεια διέρρηξαν την αποθήκη του σκοπευτηρίου και αφαίρεσαν πέντε χρονόμετρα και λοιπό εξοπλισμό συνολικής αξίας 600 ευρώ. Ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η οποία έχει αναλάβει και τη διερεύνηση της υπόθεσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου