ΤΟΠΙΚΑ

Καταγγέλλει απειλές κατά της ζωής του!

καταγγέλλει-απειλές-κατά-της-ζωής-του-42363

Σχέδιο φυσικής του εξόντωσης κατήγγειλε χθες ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Αριστείδης Ζαχαρόπουλος. Ο κ. Ζαχαρόπουλος έκανε τη συγκεκριμένη καταγγελία στη μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή «Kεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» και στο Σωτήρη Πολύζο.

Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, για το όλο θέμα έχει καταθέσει σχετική αναφορά στην Εισαγγελία Βόλου μαζί με ηχητικά ντοκουμέντα, που όπως υποστήριξε έχουν ήδη «ταυτοποιηθεί» και αφορούν σε άτομο ξένο με το Αχιλλοπούλειο, που όμως όπως ανέφερε «έχει σαφή συνάφεια με κύκλους του Νοσοκομείου Βόλου».

Την ίδια ώρα αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη ότι δρομολογείται η αλλαγή Διοίκησης στο ΓΝΒ, όπως δεσμεύτηκε σε αναφορά της ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας. Εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων στο ΓΝΒ χθες που ρωτήθηκαν σχετικά επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους χωρίς να σχολιάσουν το συγκεκριμένο θέμα δημοσίως, ενώ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Σταύρος Κουτσιμπέλης που βρέθηκε στο Βόλο αρκέστηκε σε ένα λακωνικό σχόλιο: «Αυτό το θέμα άμεσα θα λήξει».

Ο ίδιος ο κ. Ζαχαρόπουλος χθες πάντως ξιφούλκησε εναντίον όλων αυτών που επιδιώκουν, όπως είπε, την απομάκρυνσή του, τονίζοντας ότι «βουλευτές παραπληροφορούν τον Υπουργό και έκανε λόγο για προσπάθεια διοικητικού του αποκεφαλισμού που έχει ξεκινήσει πριν ακόμη τις τελευταίες εθνικές εκλογές».

Σχέδιο δολοφονίας…

Η καταγγελία του Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου ότι υπάρχει σχέδιο δολοφονίας του αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση αλλά και ποικίλες συζητήσεις. Ο ίδιος κατήγγειλε ότι έχει δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα και ότι υπάρχουν τα ηχητικά ντοκουμέντα, τα οποία με τη σχετική αναφορά έχουν ήδη κατατεθεί προς διερεύνηση στην Εισαγγελία Βόλου. Μιλώντας μάλιστα στο TRT έκανε αναφορά σε ένα άτομο που έχει ήδη ταυτοποιηθεί για το συγκεκριμένο θέμα και φέρεται να είναι αυτός που τον απείλησε.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαρόπουλο δεν πρόκειται για άτομο που απασχολείται στο Νοσοκομείο, αλλά έχει όμως σύμφωνα με τον ίδιο «σχέσεις με άτομα που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ΓΝΒ». «Οι καταγγελίες μου για το συγκεκριμένο θέμα είναι δημόσιες, ως εκ τούτου δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω προς το παρόν» ήταν το σχόλιο που έκανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, όταν ρωτήθηκε σχετικά χθες το απόγευμα, ο κ. Ζαχαρόπουλος.

Ερωτηθείς εξάλλου να σχολιάσει την ανακοίνωση της κ. Μ. Χρυσοβελώνη ο διοικητής του ΓΝΒ υποστήριξε ότι υπάρχει ενορχηστρωμένη επίθεση προς το πρόσωπό του με ανώνυμες καταγγελίες, οι οποίες όμως δεν είχαν καμία τύχη, γι’ αυτό και όπως επεσήμανε συνεχίζεται η «παραπληροφόρηση» της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της διοικητικής του απομάκρυνσης.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου