ΤΟΠΙΚΑ

Αφγανός μετέφερε παράνομα Αφγανούς

αφγανός-μετέφερε-παράνομα-αφγανούς-43200

Συνελήφθησαν στο ύψος των διοδίων Μακρυχωρίου

Ενας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο τρεις ομοεθνείς του που διέμεναν παράνομα στη χώρα, συνελήφθη προχθές το βράδυ στο ύψος των διοδίων Μακρυχωρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 24χρονο να μεταφέρει με αυτοκίνητο 20χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αφγανιστάν, τρεις ομοεθνείς του που διέμεναν παράνομα στη χώρα, οι δύο ηλικίας 21 και ο τρίτος 20 ετών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 24χρονος συλληφθείς θα μετέφερε τους παράνομους αλλοδαπούς στη Θεσσαλονίκη, έναντι του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται για τη σύλληψη του 20χρονου αλλοδαπού, ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Ο 24χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Σε βάρος των τριών ομοεθνών του θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου