ΤΟΠΙΚΑ

Αφαίρεση αυθαίρετης κατασκευής σε ουζερί

αφαίρεση-αυθαίρετης-κατασκευής-σε-ου-43234

Το νάιλον στα μαγαζιά εστίασης αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στη χθεσινή Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου

Mε τις ανακλήσεις καταστημάτων ασχολήθηκε σε μία ακόμη συνεδρίαση Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου. Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται η περίπτωση ουζερί σε κεντρικό δρόμο.

Ειδικότερα η Επιτροπή έδωσε προθεσμία μιας εβδομάδας στην ιδιοκτήτριατου ουζερι για να ξηλώσει τις νάιλον αυθαίρετες κατασκευές που υπάρχουν στο πεζοδρόμιο και να προσκομίσει φωτογραφίες ότι ο κοινόχρηστος χώρος είναι ελεύθερος.

Η ιδιοκτήτρια ανέφερε αρχικά ότι οι επιπλέον καρέκλες για τις οποίες βεβαιώθηκε εις βάρος της παράβαση ήταν μεμονωμένο περιστατικό, αλλά η κ. Μπαρμπουδάκη που παρενέβη τόνισε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα δημιουργεί πρόβλημα, αφού όπως είπε την περασμένη εβδομάδα προκλήθηκε ατύχημα λόγω των νάιλον που υπάρχουν στο πεζοδρόμιο και τα οποία εμποδίζουν την ορατότητα των εποχούμενων.

Ο επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» Ι. Μολοχίδης τόνισε ότι εκατοντάδες καταστήματα λειτουργούν με αυθαίρετες νάιλον κατασκευές και ζήτησε να μην υπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά.

Τέλος η επιτροπή αποφάσισε την αφαίρεση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, για δέκα ημέρες καταστήματος (μπαρ) επί της οδού Κουμουνδούρου, για παράπονα που έκαναν περίοικοι που ενοχλήθηκαν από τη μουσική λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα..

Κατά της πρότασης του προέδρου τάχθηκε ο κ. Μολοχίδης που επεσήμανε ότι η Αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της και ο καταστηματάρχης (δια μέσω του νομικού του συμβούλου) ισχυρίζεται ότι δεν έκανε καμία παράβαση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου