ΤΟΠΙΚΑ

Ι.Χ. αυτοκίνητο καρφώθηκε πίσω από απορριμματοφόρο!

ι-χ-αυτοκίνητο-καρφώθηκε-πίσω-από-απορ-43961

Φοβερό τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε χθες νωρίς το πρωί στο κέντρο του Βόλου, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο καρφώθηκε στην πίσω πλευρά του απορριμματοφόρου. Σιδερένια εξαρτήματα του οχήματος καθαριότητας διαπέρασαν το μπροστινό τζάμι του Ι.Χ., ενώ από θαύμα γλύτωσαν οι ζωές των δύο οδοκαθαριστών, οι οποίοι μόλις είχαν μετακινηθεί πίσω από το υπηρεσιακό φορτηγό για να τοποθετήσουν τον κάδο που είχαν αδειάσει στη θέση του!

Από το Ι.Χ. αυτοκίνητο που μετατράπηκε σε μάζα σιδηρικών απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες ο 48χρονος οδηγός του. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 6.30 π.μ., στην οδό Κ. Καρτάλη και στο ύψος με τη Μαγνήτων. Το απορριμματοφόρο, με οδηγό 29χρονο υπάλληλο της υπηρεσίας, βρισκόταν σε στάση για την αποκομιδή, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται Ι.Χ. αυτοκίνητο που ακολουθούσε, ανεβαίνοντας το δρόμο, σφήνωσε στην πίσω πλευρά του φορτηγού. Αυτόπτες μάρτυρες, πάντως, είδαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, την οποία δεν πρόλαβε να ανακόψει, όταν αντιλήφθηκε το σταθμευμένο απορριμματοφόρο και έπεσε με μεγάλη ορμή στο πίσω μέρος του.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή, ενώ σιδερένια εξαρτήματα του απορριμματοφόρου πέρασαν μέσα από το μπροστινό τζάμι του αυτοκινήτου και ξυστά από το κεφάλι του 48χρονου οδηγού! Το Ι.Χ. έγινε σμπαράλια, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του.

Την επιχείρηση απεγκλωβισμού ανέλαβαν έξι πυροσβέστες, οι οποίοι μετέβησαν άμεσα με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο. Προανάκριση για τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου