ΤΟΠΙΚΑ

Πιτσιώρης κατά «βενιζελικών»…

πιτσιώρης-κατά-βενιζελικών-851206

Από τον πρώην Υφυπουργό και Δήμαρχο Βόλου Δημ. Πιτσιώρη πήραμε την παρακάτω δήλωση:
«Ο Γ. Παπανδρέου επανεξελέγη πανηγυρικά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μαζί του αναπτερώθηκαν οι ελπίδες για ένα νέο ξεκίνημα.
Για να αποκτήσει το ΠΑΣΟΚ τη φυσιογνωμία ενός σύγχρονου Ευρωπαϊκού Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος που θα εκφράζει και θα υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού και της χώρας.
Ειδικά στη Μαγνησία τα περισσότερα πρωτοκλασάτα στοιχεία, Βουλευτές,
Νομάρχης, πρώην Βουλευτές, κινητοποίησαν τους μηχανισμούς τους κατά του Γ. Παπανδρέου, δεν κατάφεραν όμως να παρασύρουν τη βάση του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα τους προσωπικούς τους ψηφοφόρους που τους εγκατέλειψαν σε μεγάλο ποσοστό δημιουργώντας έτσι νέα δεδομένα.
Ο Γ. Παπανδρέου καλείται τώρα να προχωρήσει στην κάθαρση και τη θεσμική θωράκιση της ανεξαρτησίας της πολιτικής και των πολιτικών.
Να δώσει ένα τέρμα στις καταστροφικές παλαιοκομματικές συμπεριφορές, στις πελατειακές σχέσεις, αλλά και στην πρωτοφανή άλωση και εξαπάτηση μεγάλης μερίδας ψηφοφόρων μας από αριβίστες που ανακάλυψαν το ΠΑΣΟΚ μετά το 1990, εισάγοντας στη πολιτική το μαύρο χρήμα και τις γκρίζες σχέσεις με το οικονομικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο.
Τέλος η δήλωση του Ε. Βενιζέλου περί συγκρότησης ριζοσπαστικού ρεύματος είναι φανερό ότι εξυπηρετεί και μάλιστα κάκιστα τις προσωπικές φιλοδοξίες του, ενώ θα είναι καταστροφική για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ αν υιοθετηθεί από όσα στελέχη τον υποστήριξαν.
Έχοντας υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή δημόσια την υποψηφιότητα του Γ. Παπανδρέου, δικαιούμαι τώρα να είμαι ανυπόμονος αλλά και απαιτητικός για όσα ο Πρόεδρος υποσχέθηκε και οφείλει να δρομολογήσει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου