ΤΟΠΙΚΑ

Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

ορίστηκαν-οι-αντιδήμαρχοι-στο-δήμο-ζα-45205

Οι Αντιδήμαρχοι ορίστηκαν για τα έτη 2013 – 2014

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Γιώργος Αντώνογλου ανακοίνωσε προχθές τους τέσσερις Αντιδημάρχους με θητεία δύο ετών, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου δηλαδή για τα έτη 2013-2014.

Ειδικότερα όρισε τοπικό Αντιδήμαρχο , τη δημοτική σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Μαρία Σαμαρά, στην οποία παρέχεται αντιμισθία και της μεταβιβάζει τις εξής αρμοδιότητες: Οικονομικών και Διοικητικών Θεμάτων, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης μονάδων του Δήμου. Επίσης αναλαμβάνει αρμοδιότητες και στη Δημοτική Ενότητα Ζαγοράς.

Επίσης ορίστηκε τοπικός αντιδήμαρχος ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Θοδωρής Μπρίζης, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία με τις εξής αρμοδιότητες: Τη Συντήρηση και Επισκευή των Τεχνικών Υποδομών του Δήμου, του Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του και της Διαχείρισης Υλικών, Καυσίμων, ανταλλακτικών και του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Την εποπτεία και ευθύνη του Πολεοδομικού Σχεδιασμού και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα των αρμοδιοτήτων πολεοδομίας, χωροταξίας και χρήσεων γης, Πολεοδομικών Μελετών, Τοπογραφικών Εφαρμογών, Οικοδομικών Αδειών και Ελέγχου, Αυθαιρέτων, Τεχνικού Αρχείου και -Γραμματείας. Καταστημάτων, επιχειρήσεων και εμπορίου όπως: Τον έλεγχο καταστημάτων και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος. -Την έκδοση πάσης φύσης αδειών που απαιτούνται για τη λειτουργία επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος. -Την έκδοση πάσης φύσης αδειών που απαιτούνται για τη λειτουργία οποιασδήποτε επιχείρησης, εκμετάλλευσης, οργανισμού, φορέα. -Τη χορήγηση αδειών άσκησης επαγγέλματος.

Ακόμη θα είναι υπεύθυνος του τομέα παιδείας, πολιτισμού και διά βίου μάθησης και θα έχει την εποπτεία και ευθύνη των κοιμητηρίων. Ακόμη θα έχει και τις αρμοδιότητες και Δημοτικής Ενότητα Μουρεσίου.

Θεματικός Αντιδήμαρχος ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Απόστολος Σολδάτος, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία με τις εξής αρμοδιότητες: Προστασία, Κυκλοφορικού, Τουρισμού, αθλητισμού, αναψυχής και νεολαίας.

Επίσης ορίστηκε θεματικός Αντιδήμαρχος ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Νικόλαος Ευαγγέλου με τις παρακάτω αρμοδιότητες: Την εποπτεία και ευθύνη της Καθαριότητας, του Περιβάλλοντος, την οργάνωση και λειτουργία του γραφείου κίνησης.

Τέλος ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος με δικαίωμα υπογραφής ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Κωνσταντίνος Λάσκος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου