ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση του Μ. Καστρινάκη στο Δήμο Βόλου για τη βία

απάντηση-του-μ-καστρινάκη-στο-δήμο-βόλ-50368

Σε δήλωσή του το μέλος της Κ.Ε. και της γραμματείας Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καστρινάκης σχετικά με το σχόλιο του γραφείου Τύπου του Δήμου μετά τη συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε το Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα για την όξυνση της κρατικής καταστολής στο Βόλο, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Στη συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε χτες το Δίκτυο για τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα για την όξυνση της κρατικής καταστολής στον Βόλο, σε μια στιγμή της τοποθέτησής μου, ως εκπρόσωπος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, αναφέρθηκα στη διαφωνία μας με θέσεις που αναπτύχθηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής του Δήμου και των τοπικών φορέων για την αντιμετώπιση της βίας. Με βάση την πληροφόρηση από τα ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου χρέωσα στον Δήμαρχο Βόλου σύμπλευση με τη γνωστή θεωρία των δύο άκρων.

Το γραφείο Τύπου του Δήμου διαμαρτύρεται σε χτεσινή ανακοίνωσή του και μου καταλογίζει διαστρέβλωση των θέσεων που υποστήριξε ο Π. Σκοτινιώτης.
Θεωρώ πως, αν αυτή η ανακοίνωση σημαίνει τη διαφωνία του Δήμαρχου με την επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων, αυτό συνιστά θετική εξέλιξη, και τότε πράγματι παρεξήγησα και αδίκησα τις θέσεις του.

Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας είναι έτοιμος για διάλογο με τον Δήμο και άλλους μαζικούς φορείς της πόλης για την ανάληψη πρωτοβουλιών σε τρεις άξονες δράσης που σχετίζονται με τα φαινόμενα βίας τα οποία εξαπλώνονται ανησυχητικά το τελευταίο διάστημα στην πόλη μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου