ΤΟΠΙΚΑ

Στην Κομοτηνή συνεχίζει την αναζήτηση της πρώτης του νίκης ο Ολυμπιακός

στην-κομοτηνή-συνεχίζει-την-αναζήτησ-851206

Χωρίς προβλήματα και απουσίες ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στην Κομοτηνή για το σημερινό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής μπάσκετ με την ομώνυμη ομάδα. Ο Γιώργος Βλιώρας και οι παίκτες του, που αναζητούν απεγνωσμένα το πρώτο ροζ φύλλο που θα τους απαλλάξει από το άγχος και θα τους βοηθήσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας, θα παραταχθούν στις 5 το απόγευμα με στόχο να διεκδικήσουν το διπλό.
Φυσικά και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους φιλοξενούμενους και οι πιθανότητες που τους αναλογούν για το σημερινό ματς είναι ελάχιστες. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν πέντε ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και το να κατακτήσουν τους δυο βαθμούς μέσα σε μια καυτή έδρα όπως είναι η Κομοτηνή, με την γηπεδούχο ομάδα μάλιστα να καίγεται για τη νίκη, φαντάζει για τους περισσότερους ακατόρθωτο. Οι Βολιώτες πιστεύουν πάντως στην έκπληξη και θεωρούν ότι με μια δική τους καλή εμφάνιση και λίγο με την βοήθεια της τύχης θα μπορέσουν να κάνουν το σπουδαίο διπλό που έχουν ανάγκη για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν και να αποφύγουν επιτέλους την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ακόμη όμως και αυτό να μην συμβεί δεν θα παρατήσουν την προσπάθεια τους, αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και ξέρουν ότι θα τους δοθούν οι ευκαιρίες για την κατάκτηση των απαραίτητων νικών, αρκεί αυτοί να είναι έτοιμοι να τις πετύχουν.
Η Κομοτηνή προέρχεται από ήττα στις Σέρρες στο καλάθι από τους Ίκαρους. Στο πρωτάθλημα μετρά δύο νίκες και τρεις ήττες, μια εκ των οποίων στην έδρα της από τον Ερμή Λαγκαδά. Οι δυο ομάδες έχουν κοινό στόχο στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και δεν είναι άλλος από την παραμονή.
Ο Γιώργος Βλιώρας μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του έμψυχου δυναμικού. Η αποστολή αναχώρησε χθες χωρίς τον Αρμενάκη, αλλά ο ερυθρόλευκος σέντερ, ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη ομάδα στην Κομοτηνή, αφού εκεί υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.
Στην διάθεση του Βολιώτη τεχνικού βρίσκονται οι: Βογιατζής, Μπαλωμένος, Πολίτης, Καραθάνος, Νάνης, Αρναουτάκης, Τσουρέλης, Τσώλης, Μίχος, Φούντας, Αρμενάκης.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής:
Κομοτηνή – Ολυμπιακός Βόλου
Αμύντας – Ικαροι Σερρών
Νήαρ Ηστ – Γουμένισσα
Αλιμος – ΚΑΟ Δράμας
Λαύριο – Ερμής Λαγκαδά
Αναγέννηση/Φλόγα – Δούκας
Κεραυνός Αιγίου – Μίλων
Ικαρος Καλλιθέας – Μακεδονικός

Η Βαθμολογία
(σε 5 αγώνες)
1.Νήαρ Ηστ 9
2.Ερμής Λαγκαδά 9
3.Δούκας 9
4.Μακεδονικός 8
5.ΚΑΟΔ 8
6.Κεραυνός Αιγίου 8
7.Γουμένισσα 8
8.Αναγέννηση/Φλόγα 8
9.Ικαροι Σερρών 8
10.Ικαρος Καλλιθέας 8
11.Αμύντας 7
12.Λαύριο 7
13.Κομοτηνή 7
14.Μίλων 6
15.Αλιμος 5
16.Ολυμπιακός Βόλου 5

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου