ΤΟΠΙΚΑ

Ο φίλος τού «φύτεψε» τρεις σφαίρες!

ο-φίλος-τού-φύτεψε-τρεις-σφαίρες-55847

Φτηνά τη γλύτωσε 49χονος Βολιώτης που εργάζεται στην ΑΓΕΤ, ο οποίος μαζί με φίλους του είχε πάει για κυνήγι αγριογούρουνου στην περιοχή του Λαύκου, καθώς κατά τη διάρκεια της ενέδρας που συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις χτυπήθηκε από βλήμα συναδέλφου του στην κοιλιά και στο γλουτό.

Ο 49χρονος Βολιώτης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και ενώ κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Βόλου, τελικά αυτή καθυστέρησε λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στην περιοχή. Τελικά χρειάστηκε να μεταβεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Βόλο, με αποτέλεσμα ο 49χρονος να φθάσει στο Βόλο λίγο πριν τις 6 το απόγευμα. Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο, όπου οι χειρουργοί Λίγκος και Ζιάμας του αφαίρεσαν τα βλήματα από την κοιλιά και το γλουτό.

Αρχικά υπήρξαν φόβοι ότι η κατάσταση θα ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς υπήρχε διάτρηση και του λεπτού εντέρου. Ωστόσο, όπως έλεγαν γιατροί του Νοσοκομείου, η εγχείρηση που τελείωσε λίγο πριν τις 9 το βράδυ ήταν επιτυχής και η κατάστασή του μέχρι αργά το βράδυ ήταν σταθερή.

Τραγική ειρωνεία. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν δεκατρία χρόνια είχε σκοτωθεί, επίσης σε κυνήγι, ο 40χρονος τότε αδελφός του!!!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου