ΤΟΠΙΚΑ

Νέο ξεκίνημα του Εθν. Ολυμπιακού για επιστροφή στις επιτυχίες

νέο-ξεκίνημα-του-εθν-ολυμπιακού-για-ε-851206

Επιστροφή στις επιτυχίες και γενικότερη ανάκαμψη είναι ο στόχος για τον Εθνικό Ολυμπιακό, που την Κυριακή υποδέχεται στο Βόλο την Προσοτσάνη Δραμας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.
Το νέο ξεκίνημα του Εθν. Ολυμπιακού οφείλεται και στο ότι έχει καινούργιο προπονητή τον Κώστα Σταματίου, που με άμεσο συνεργάτη τον Αντώνη Μάνδαλο θέλει να δώσει το δικό του στίγμα και, γιατί όχι, άλλη μια χρονιά να κερδίσει μια ακόμη άνοδο!!!
Το βολιώτικο συγκρότημα προετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Προσοτσάνη, αφού μετά την ήττα από τον ΠΑΟΝΕ θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, με τον Σταματίου να δίνει το σύνθημα για την… αντεπίθεση της ομάδας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
Ο Εθν. Ολυμπιακός με δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες είναι μόλις 11ος, ενώ θα μπορούσε να είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία, αν δεν κέρδιζε τους δύο αγώνες με Θερμαϊκό και Πολύκαστρο, σκοράροντας στο τελευταίο λεπτό και πιστεύω όλων είναι ότι το υλικό και οι δυνατότητες είναι για πολύ παραπάνω…
Οι «ερυθρόλευκοι» προπονούνται στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών και μόνος γυμνάστηκε ξανά ο Ζίμον Σάβαλα, με τον Πολωνό να δείχνει ότι δύσκολα θα παίξει κόντρα στην Προσοτσάνη, όπως φυσικά και ο Νίκος Σαρηγιαννίδης που είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον ΠΑΟ Νέων Επιβατών.
*Από τη Θεσσαλονίκη θα είναι ο διαιτητής του κυριακάτικου παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Προσοτσάνη, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου (ώρα έναρξης 15:00). Τον αγώνα θα διευθύνει ο Κώστας Πεχλιβανίδης, που πέρσι στη Γ Εθνική είχε δυο “1” και δυο “2” στα ματς Πιερικός-Γρατινή 4-0, Δόξα-Καβάλα 0-1, Εθνικός Κατερίνης-Ναυπακτιακός 4-0 και Πολύκαστρο -Εθνικός Κατερίνης 0-1.
Βοηθοί του Πεχλιβανίδη θα είναι οι Σ. Γκόγκου και Μ. Ιωακειμίδης, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Π. Πετρίδης.

* Εμβόλιμη αγωνιστική θα έχουμε την προσεχή Τετάρτη στο βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο Ολυμπιακός για την 9η ημέρα του πρωταθλήματος θα ταξιδέψει στην Πτολεμαΐδα, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος του Εορδαϊκού. Στη συνέχεια θα έχουμε διακοπή, αφού η 10η αγωνιστική μετατέθηκε για τις 25/11.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου