ΤΟΠΙΚΑ

“Έμπασε νερά” το σπίτι των εργαζομένων…

έμπασε-νερά-το-σπίτι-των-εργαζομέν-851206

Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες το πρωί οι εργαζόμενοι του ΕΚΒ, όταν εισήλθαν στο κτίριο και διαπίστωσαν ότι τα περισσότερα γραφεία… ξεχείλιζαν νερά…

Με τους κουβάδες… ανά χείρας προσωπικό και συνδικαλιστές μέχρι το μεσημέρι προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν την έντονη βροχόπτωση… εντός του ΕΚΒ…

Τόσο ο πρώτος όροφος του κτιρίου που βρίσκονται τα γραφεία του προέδρου και του γενικού γραμματέα, όσο και το γραφείο της Γραμματείας, όπως και ο δεύτερος όροφος που στεγάζονται τα γραφεία του Οικονομικού και του Οργανωτικού, πλημμύρισαν.

Από τη στέγη και τα παράθυρα το νερό της βροχής «εισέβαλε» στο κτίριο, ενώ οι κουβάδες που είχαν τοποθετηθεί για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα απλά περιόρισαν την έτσι και αλλιώς πολύ δύσκολη κατάσταση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πλημμυρίζει το συγκεκριμένο κτίριο.

Το 1996 στο κτίριο είχαν γίνει εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής φαίνεται ωστόσο ότι το πρόβλημα τότε διορθώθηκε προσωρινά, αφού στην προχθεσινή έντονη νεροποντή δεν άντεξε το “σύστημα” και πλημμύρισε ο τόπος.

Το προσωπικό του ΕΚΒ μαζί με τον πρόεδρο κ. Ηλία Τασσιό και άλλα μέλη της Διοίκησης από νωρίς το πρωί προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να περιορίσουν τη ζημιά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν τέθηκαν σε λειτουργία ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα μηχανήματα προκειμένου να μη δημιουργηθούν άλλα προβλήματα.

Η διοίκηση του ΕΚΒ έχει αποτανθεί πολλές φορές στη Διοίκηση της Εργατικής Εστίας κεντρικά, επισημαίνοντας τα προβλήματα συντήρησης και τις φθορές στο κτίριο και έχει ζητήσει την έγκριση των απαιτούμενων κονδυλίων, προκειμένου να γίνει μία σοβαρή ανακατασκευή που θα διασφαλίζει τη λειτουργικότητα του κτιρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου