ΤΟΠΙΚΑ

«Εντός στόχων ο Εθνικός Ολυμπιακός»

εντός-στόχων-ο-εθνικός-ολυμπιακός-851206

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χθες ο Κώστας Σταματίου με την ομάδα του Εθνικού Ολυμπιακού. Ο 47χρονος τεχνικός συστήθηκε στους ποδοσφαιριστές, έχοντας πάντα στο πλευρό του και τον Αντώνη Μάνδαλο, με τον οποίο και θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν το βολιώτικο συγκρότημα στο δρόμο των επιτυχιών. Ο σύλλογος του Βόλου καλείται άμεσα να ανακάμψει και να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, πριν να είναι αργά και το τρένο χαθεί οριστικά. Αντίπαλος την προσεχή Κυριακή θα είναι η Προσοτσάνη, που πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια νέα αρχή υπό την καθοδήγηση των Σταματίου-Μάνδαλου.

Κώστας Σταματίου «Ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στους στόχους του»
Αισιόδοξοι παρουσιάστηκαν οι κ.κ. Σταματίου και Μάνδαλος λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η πρώτη τους επαφή και προπόνηση στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
Χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός του Εθνικού Ολυμπιακού τόνισε ότι: «Είναι μια νέα αρχή για όλους μας και για μένα και για το συνεργάτη μου τον Αντώνη Μάνδαλο και για τους ποδοσφαιριστές. Είναι γεγονός πως έχει χαθεί κάποιο έδαφος στη βαθμολογία, αλλά πρέπει να πω κάτι, έχοντας και την εμπειρία της κατηγορίας και γνωρίζοντας την ποιότητα των ομάδων που απαρτίζουν τον όμιλό μας, ότι ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στους στόχους του. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να ανακάμψει και να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο και να αφήσει λίγο πίσω τα άτυχα αποτελέσματα. Οι παίκτες έκαναν κάποια προσπάθεια μαζί με την τεχνική ηγεσία, αλλά για διαφόρους λόγους δεν μπόρεσαν να έχουν το απόλυτο των βαθμών και να εκπληρωθούν οι στόχοι οι οποίοι είχαν τεθεί από την διοίκηση. Από την πλευρά μας θέλουμε να είμαστε κοντά τους παίκτες και να τους βοηθήσουμε με τις γνώσεις μας. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και περιμένουμε κάτι ανάλογο στην συνέχεια από την ομάδα και τους παίκτες της».
Οσον αφορά στην επόμενη υποχρέωση των ερυθρολεύκων κόντρα στην Προσοτσάνη ο Κ. Σταματίου συμπλήρωσε τα ακόλουθα: «Δεν έχουμε πλέον τα περιθώρια να μην κερδίσουμε, αρχίζουμε και παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά αυτό δεν μας δημιουργεί κανένα άγχος, γιατί πιστεύω πως η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού μπορεί να κάνει την διαφορά στην κατηγορία, κάτι που ίσως οι παίκτες να μην το έχουν πιστέψει ακόμη. Θα το συζητήσουμε βέβαια και πιστεύω από την αρχή η ομάδα να βρει τα πατήματά της, να βρει την χαμένη της ψυχολογία και να έρθει κοντά στα αποτελέσματα.
Από την πλευρά του ο άμεσος συνεργάτης του νέου τεχνικού, Αντώνης Μάνδαλος, ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει με τη σειρά του και αυτός την οικογένεια του Ολυμπιακού είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής σε συνεργασία πάλι με τον Κώστα Σταματίου, σχολίασε τα όσα συνέβησαν και τα όσα περιμένουν στην ομάδα: «Προσκληθήκαμε με τον κ. Σταματίου σε μια δύσκολη καμπή της ομάδας να τη βοηθήσουμε. Έχουμε την εμπειρία, αφού έχουμε ξαναδουλέψει μαζί στην ομάδα του Ολυμπιακού στη Β’ Εθνική και σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες τα έχουμε καταφέρει. Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και έχουμε εμπιστοσύνη στο υλικό της ομάδας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το ανεβάσουμε αγωνιστικά και πιστεύω ότι με τη δουλειά μέσα στο γήπεδο και τη συνεργασία θα πάμε μπροστά.»
Να σημειωθεί ότι από την ερχόμενη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Σαρηγιαννίδης που είναι τιμωρημένος, ενώ στις προπονήσεις με το υπόλοιπο συγκρότημα βρίσκεται από χθες και ο Ζίμον Σαβάλα.

Παραίτηση Αναστασόπουλου-Μπέη
Στην παρακάτω ανακοίνωση προχώρησαν τα πρώην πια μέλη του ΤΑΠ Ολυμπιακός κκ. Αλέκος Αναστασόπουλος και Ιωάννης Μπέης: “Σε συνέχεια των προ μηνός παραιτήσεων των κυρίων Ξηρού και Κουσιαρή από την διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και τις εν συνεχεία παραιτήσεως του κ. Κουτρούμπα από την διοίκηση του ΤΑΠ Ολυμπιακού σήμερα (χθες) εμείς υποβάλουμε την παραίτησή μας από την διοίκηση του ΤΑΠ Ολυμπιακού Βόλου, αρνούμενοι να συναινέσουμε σε αποφάσεις που λαμβάνονται ερήμην μας. Ευχόμαστε στον πρόεδρο του Τ.Α.Π στην μοναχική του πορεία, όπως ο ίδιος την επέλεξε, καλή επιτυχία”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου