ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Καϊμακάμη με Ζαλίκα για προγραμματισμό και μεταγραφές

συνάντηση-καϊμακάμη-με-ζαλίκα-για-προ-851206

Σημαντική συνάντηση κατά την οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, είχαν σήμερα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη, Πέτρος Καϊμακάμης και ο προπονητής Νίκος Ζαλίκας. Οι δυο άνδρες μίλησαν για το ποδοσφαιρικό τμήμα, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Μάλιστα στο τραπέζι τέθηκαν και ο προγραμματισμός της ομάδας για τους επόμενους μήνες, καθώς και οι κινήσεις ενίσχυσης που πρέπει να γίνουν σύμφωνα με το Κατερινιώτη τεχνικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, γεγονός που έρχεται να ενισχύσει την επιθυμία παραμονής του Νίκου Ζαλίκα στον πάγκο της ομάδας. Ο 44χρονος τεχνικός που θέλει να δουλεύει υπό σωστές προϋποθέσεις και με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, πήρε εγγυήσεις από τον κ. Καϊμακάμη και δεν υπάρχει πλέον λόγος παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία, κάτι που έντονα φημολογούνταν χθες. Οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών συνεχίστηκαν και όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά.
Ο Νίκος Ζαλίκας μίλησε στον κ. Καϊμακάμη για τα κενά που παρουσιάζει η ομάδα και τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση και εκείνος από την πλευρά του υποσχέθηκε ότι η διοίκηση θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να ενισχύσει το κυανόλευκο συγκρότημα.
Εντονη δυσαρέσκεια πάντως εκφράζεται από την πλευρά των ανθρώπων της ΠΑΕ για την στασιμότητα στο θέμα της έναρξης των εργασιών στον χλοοτάπητα του Παντελής Μαγουλάς. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Νώντας Μαρίτσης δεν παραβρέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και φυσικά δεν μπορούσε να παρθεί απόφαση, μια και το γήπεδο ανήκει στην Ερασιτεχνική.

Η ΕΠΑΕ όρισε το ματς
Οσον αφορά τώρα στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, η ΕΠΑΕ, παρά το γεγονός ότι η Δραμινή ομάδα έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και βάσει του αθλητικού νομοσχεδίου δεν μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, όρισε κανονικά το ματς για την Κυριακή. Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Νίκη ωστόσο δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα καταφύγει σε νομικά μέσα για να διεκδικήσει το διπλό τα χαρτιά. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ωστόσο αν θα ενεργήσει πριν την ημέρα του ματς ή θα καταθέσει ένσταση στο φύλλο αγώνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι Λάνγκερ και Καρακώστας γυμνάστηκαν μόνοι τους και εξακολουθούν να θεωρούνται εξαιρετικά αμφίβολοι για την έξοδο στην Δράμα.
Εν τω μεταξύ χθες όπως έγινε γνωστό, ο Εθνικός Ολυμπιακός θα επιδιώξει το παιχνίδι με τη Νίκη να διεξαχθεί Σάββατο ή Δευτέρα, προκειμένου να γίνει στο στάδιο του Βόλου. Ο συγκεκριμένος αγώνας συμπέφτει με την εντός έδρας υποχρέωση του Ολυμπιακού της Β’ Εθνικής, ωστόσο η ομάδα του Κώστα Σταματίου δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αγωνιστεί στο τοπικό ντέρμπι στην φυσική έδρα της Νίκης, στο Πανθεσσαλικό στάδιο, το οποίο έχει δηλώσει βέβαια και η ερυθρόλευκη ομάδα και σαν δική της δεύτερη έδρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου