ΤΟΠΙΚΑ

Κανένα ενδιαφέρον για το κάμπινγκ Χορευτού

κανένα-ενδιαφέρον-για-το-κάμπινγκ-χορ-60111

Κανένα ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες της περιοχής δεν προέκυψε απ’ την προχθεσινή διαδικασία δημοπράτησης για το κάμπινγκ Χορευτού. Μάλιστα η διαδικασία της δημοπράτησης θα επαναληφθεί μέσα στο επόμενο διάστημα και στην περίπτωση κατά την οποία δεν προκύψει και πάλι ενδιαφέρον ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου θα αναλάβει την αξιοποίηση του κάμπινγκ προκειμένου να λειτουργήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Δημοτική Αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου προχώρησε στη διαδικασία της δημοπράτησης, αφού δεν διαθέτει την οικονομική δυνατότητα προκειμένου να εξασφαλίσει την άδεια λειτουργίας του κάμπινγκ όπως επίσης και την εκτέλεση εργασιών κατασκευής.

Σύμφωνα με τους όρους της διαδικασίας η Δημοτική Αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου δημοπρατεί το κάμπινγκ για 12 συνολικά χρόνια με τιμή εκκίνησης τις 25.000 ευρώ και αντίστοιχη συμμετοχής 5.000 ευρώ.

Βάσει των όρων ο πρώτος χρόνος θα αποτελεί περίοδο χάριτος, προκειμένου ο επιχειρηματίας που θα αναλάβει την εκμετάλλευση του κάμπινγκ να έχει τη δυνατότητα και το περιθώριο να εκδώσει άδεια λειτουργίας της μονάδας και ένα εκτελέσει τις εργασίες κατασκευής των απαιτούμενων για τη μονάδα υποδομών και εγκαταστάσεων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου