ΤΟΠΙΚΑ

Χειμωνιάτικο το σκηνικό στη Μαγνησία

χειμωνιάτικο-το-σκηνικό-στη-μαγνησία-851206

Χιονόνερο με αραιές νιφάδες χιονιού και το θερμόμετρο να δείχνει 1 βαθμό πάνω από το μηδέν στις 10 χθες το βράδυ ήταν τα στοιχεία που συνέθεταν το σκηνικό στο Πήλιο. Η κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη Μαγνησία θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με την παρατεταμένη καλοκαιρία να είναι πλέον παρελθόν. Δεν αποκλείεται δε σήμερα οι κορυφές του Πηλίου να φορέσουν τα «άσπρα», σηματοδοτώντας και την ακμή του Βουνού των Κενταύρων, ο οποίος είναι αγαπημένος προορισμός των φίλων των χειμερινών σπορ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι καθ’ όλη την διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας τις πρωινές ώρες το θερμόμετρο ακόμη και μέσα στην πόλη του Βόλου θα βρίσκεται κοντά στους 5 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με τον Ερασιτεχνικό Μετεωρολογικό Σταθμό «Αλέξανδρος Τακούδης» για σήμερα αναμένονται αραιές συννεφιές, αυξημένες μετά το μεσημέρι, και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. στη Μαγνησία και στο Βόλο από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Επίσης σήμερα το πρωί προβλέπεται καταιγίδα μικρής εντάσεως και στη συνέχεια βροχή μέχρι το απόγευμα.
Αύριο ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στο Βόλο από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Αντίστοιχες θα είναι και οι θερμοκρασίες τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι το τέλος της εβδομάδας, χωρίς να προβλέπονται βροχές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου