ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Διαψεύδεται ότι ο Κιπκερμπόϊ, ο Κενυάτης μαραθωνοδρόμος, άκουγε στη διαδρομή που έτρεχε, το πρωί της Κυριακής, από γουόκμαν την ομιλία του Μπένι και γι αυτό μπερδεύτηκε και δεν έστριψε αριστερά. Τον έφαγε το τραμ του εκσυγχρονισμού (επί Σημίτη μπήκε…).

Τον Αδωνι του ΛΑΟΣ να μιλάει για τα Σκόπια άκουγε ο άνθρωπος. (Δεν μπορεί, όλο και κάπου θα μίλαγε ΚΑΙ εκείνη την ώρα ο βουλευτής).

Με την ευκαιρία, ο ΛΑΟΣ εκλέχθηκε στη Βουλή ή στην ΤΙ-ΒΙ;

Οπως τα λέγαμε. Χρειαζόταν κοτζάμ Συνδιάσκεψη για να πει η Διαμαντοπούλου ότι στηρίζει το Γιώργο; Κατά τα άλλα δεν προέκυψε κάτι νεότερο. Η επικράτηση του Παπανδρέου είναι πασίδηλη και δεν ανατρέπεται.

Αφού άρχισε να ετοιμάζει τις αλλαγές για την επόμενη μέρα. Αν μετατρέψει αυτό τον υπέρ του ενθουσιασμό που φάνηκε στο τριήμερο σε πολιτική πράξη, πάει για μαζικό «λαϊκό κίνημα».

Κάντε χώρο για «τρία γαρύφαλλα». Θα μας θυμηθείτε…

Αναμένεται μεγάλη εμφάνιση αύριο, Τετάρτη. Με πίεση και καταιγιστικό ρυθμό. Με πονοκεφάλους σε κάποιους. Ποιο τσάμπιονς λιγκ! Για την εμφάνιση Ζορμπά στη Βουλή για τα ομόλογα λέμε…

Καλά, γιατί η Εθνική κόβει τα δάνεια των τσιγγάνων επειδή δεν πληρώθηκαν οι δόσεις; Με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου δεν δόθηκαν; Σε τέτοιες περιπτώσεις ο εγγυητής δεν καλείται να πληρώσει, όπως συμβαίνει με τους ιδιώτες; Προεκλογική συμπαιγνία ήταν η υπόθεση;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου