ΤΟΠΙΚΑ

«Ας μοιράσει ο κ. Μεϊκόπουλος κοτόπουλο και κρέας»

ας-μοιράσει-ο-κ-μεϊκόπουλος-κοτόπουλ-64113
«Πείτε στον κ. Μεϊκόπουλο να δώσει τη δική του βουλευτική αποζημίωση και το επόμενο Σάββατο να μοιράσει κρέας και κοτόπουλο» αντέδρασε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παν. Ηλιόπουλος, όταν ρωτήθηκε από τον «Τ» αν οι άποροι μπορούν να κάνουν Χριστούγεννα με πατάτες και κρεμύδια.
«Γιατί σήμερα -πρόσθεσε- έστειλε τους κολλητούς του, τους γελοίους, τα σκουπίδια του χώρου, να καταλάβουν το σημείο που θα κάναμε τη διανομή.
Να τους χαίρονται. Τα σκουπίδια που βρέθηκαν σήμερα εδώ θα τα τσακίζουμε όπου βρίσκονται. Θα κάνουμε το κοινωνικό μας έργο σε όλη την Ελλάδα και δεν θα σταματήσουμε πουθενά.
Όταν σήμερα εμείς προσπαθούμε να μοιράσουμε τρόφιμα και έρχονται για αντιφασιστική συγκέντρωση στις φασιστικές πατάτες και στα φασιστικά γάλατα, είναι καθαρός ο στόχος.
Και δεν είναι κίνηση εντυπωσιασμού. Είναι 12 τόνοι τροφίμων-όπως υποστήριξε ο ίδιος. Αυτά είχαμε τη δυνατότητα, αυτά κάναμε. Δεν είπαμε ότι θα κάνουνε το γιορτινό τραπέζι με το γάλα ΕΒΟΛ. Αλλά δεν είμαστε εμείς το κράτος. Ούτε εμείς θέλουμε αυτός ο κόσμος να είναι εδώ. Τα άλλα κόμματα τον φέρανε σε αυτό το σημείο και δεν τον βοηθάνε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου