ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου 0-0

ολυμπιακός-βόλου-νίκη-βόλου-0-0-69520

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες μπροστά στα καρέ των δύο εστίων, με αποτέλεσμα το τελικό 0-0 να κρίνεται δίκαιο. Με την ισοπαλία αυτή, η Νίκη έφτασε τους 24 βαθμούς στη βαθμολογία και «έπιασε» στη δεύτερη θέση τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έχει ένα ματς λιγότερο, ενώ ο Ολυμπιακός είναι… συγκάτοικος στην 11η θέση με τον Πανσερραϊκό στους 18 πόντους.

Πολύ δύσκολα αναμένεται να… μνημονευθεί στο μέλλον το πρώτο ημίχρονο στο μεγάλο ντέρμπι του Βόλου, καθώς οι δύο εκπρόσωποι της πόλης δεν παρουσίασαν κάτι… όμορφο στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ενδεικτικό του άσχημου θεάματος αποτέλεσε το γεγονός πως έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 29ο λεπτό για να δούμε μία… υποψία ευκαιρίας στα καρέ των δύο ομάδων. Ο Γιενγκά πήρε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Τάντιτς και κατέληξε κόρνερ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βούρα.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους η Νίκη θέλησε να βγει στην επίθεση με τον Τάντιτς, όμως το πλασέ που έπιασε δεν ήταν καλό και ο Γκίτκος δεν είχε πρόβλημα να μαζέψει την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πιο δυνατά, απείλησαν στο 53’ με τον Κυριάμκο, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ, ενώ στο 60’ ο Γκίτκος μπλόκαρε το σουτ του δυναμικού μέσου της Νίκης Βόλου.

Στην συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν την αναμέτρηση, χωρίς ωστόσο να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Βούρα. Μάλιστα, στο 68’ η Νίκη έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κυριάκος έκανε το σουτ από πλάγια θέση, έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Φλίγκου, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η… απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Μπακαγιόκο βρέθηκε απέναντι στον Βούρα, τον απέφυγε, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε προ του Μπολάτι σε κόρνερ, ενώ στο 76’ το σουτ του Στογιάνοφ πέρασε άουτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για το γκολ της νίκης, ωστόσο, στο 89’ ο Παππάς έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν ο Γιενγκά έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, αλλά το πλασέ του Έλληνα μεσοεπιθετικού στο δεύτερο δοκάρι πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ο οποίος «κιτρίνισε» τους Τσιάτσο, Καρρά, Φλίγκο.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Παλαιολόγος, Τσιάτσιος, Στογιάνοφ, Μπολάτι (82’ Παππάς), Κόλεφ (66’ λ.τρ. Μπακαγιόκο), Ανιέτε (52’ Ογιαρμπίδε), Γιενγκά.

Νίκη Βόλου: Βούρας, Ψιάνος, Βέρτζος, Παπαδόπουλος (87’ Μήτσης), Σαμαράς, Ριζογιάννης, Πορτουλίδης, Σκούφαλης (65’ Ουέλινγκτον), Κυριάκος, Τάντιτς (46’ Καρατζάς), Φλίγκος.

Τα αποτελέσματα:

Καβάλα-Δόξα Δράμας 1-2,

Εθνικός Γαζώρου-Παναχαϊκή 1-0,

Καλλονή-Βύζας 3-1,

Παναιτωλικός-Θρασύβουλος 3-0,

Ηρακλής-Φωκικός 2-2,

Πιερικός-Λάρισα 0-0,

Αναγέννηση Επανομής-Εργοτέλης 1-2,

Ηρακλής

Ψαχνών-Πανσερραϊκός 0-0.

onsports.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου