ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ωρα ντέρμπι 6 μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στη Νίκη

ωρα-ντέρμπι-6-μ-μ-ο-ολυμπιακός-βόλου-κόν-69813

Ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στη Νίκη στο Πανθεσσαλικό για τη 14η αγωνιστική

Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κλείνει η φετινή χρονιά στην Football League, με τις δύο ομάδες της πόλης να τίθενται αντιμέτωπες σε ένα παιχνίδι 90 λεπτών. Η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE SPOR.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός Βόλου με σύμμαχο την προϊστορία και τη μεγαλύτερη συμπαράσταση του κόσμου θέλει σήμερα νίκη μετά από 5 αγώνες.

Ο Ολυμπιακός Βόλου για πολλούς λόγους θέλει να κερδίσει σήμερα επιδιώκοντας νίκη επιβεβαίωσης και ψυχολογίας και το ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους που θα έχουν περίπου 9.000 κόσμο για υποστήριξη είναι μια νίκη που θα του κάνει καλό για τη συνέχεια…

Στα υπέρ του Ολυμπιακού είναι η θετική προϊστορία σε ντέρμπι, η καλή εμφάνιση στο ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και η συσπείρωση του κόσμου που θέλει τη νίκη.

Στο μεταξύ αγωνιστικά υπάρχουν ευχάριστα, αφού με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Κριστιάν Ντεβάλις και ο Αργεντινός μέσος εξέτισε την ποινή του στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και πλέον είναι στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου για το ντέρμπι με τη Νίκη.

Επισης επιστρέφει και ο Λουίς Ογιαρμπίντε από τραυματισμό, ενώ και ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο είναι στην αποστολή μετά από 40 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης ύστερα από τη επέμβαση ομφαλοκήλης στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεφύγει από τις 8 ισοπαλίες και να φθάσει στην 4η νίκη, ενώ έχει πετύχει συνολικά 9 γκολ (από 2 οι Ογιαρμπίντε, Γενγκά από ένα οι Ανιέτε, Παλαιολόγος, Στουρνάρας, Μπολάτι, Κόλεφ).

Στον Ολυμπιακό θέλουν να ξεχάσουν το ότι δεν έχουν νίκη εδώ και 5 αγώνες και θέλουν να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών και με νίκες, αφού ήδη έχουν βρεθεί εκτός 7άδας και χρειάζονται τρίποντα, αφού μάλιστα μετά το ντέρμπι υπάρχει ρεπό…

Από τους 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε ο Σούλης Παπαδόπουλος στην αποστολή θα δυσκολευτεί για να αποκλείσει τρεις απ’ αυτούς.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου είναι η εξής:

Γκίτκος, Σταυράκης, Γκότοβος, Στουρνάρας, Γόγολος, Καρράς, Κατσιαρός, Ντεβάλις, Μπολάτι, Ογιαρμπίντε, Γενκά, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Γαλάνης, Μπακαγιόκο, Ανιέτε, Παππάς, Κόλεφ, Στογιάνοφ, Παλαιολόγος και Κάσιο.

Η Νίκη Βόλου

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τον Στέλιο Μανωλά να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός των πέντε που αύριο Δευτέρα θα βρεθούν στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Αυτοί είναι οι Ιβάν Τάσιτς, Βίκτορας Γιάκομπ, Χρήστος Χολέβας, Αλέξανδρος Σούφλας και Ηρακλής Ρόππας.

Όσον αφορά στο βασικό σχήμα των κυανόλευκων, δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βούρας και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα τοποθετηθούν οι Ψιάνος – Σαμαράς – Βέρτζος – Παπαδόπουλος.

Στη μεσαία γραμμή οι Ριζογιάννης και Πουρτουλίδης θα αποτελέσουν τα αμυντικά χαφ, ενώ στις πλευρές δεξιά και αριστερά θα τοποθετηθούν οι Σκούφαλης και Τάντιτς με τον Κυριάκο να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Φλίγκο.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Μήτσης και Καρατζάς, ενώ διαθέσιμοι για την σημερινή αναμέτρηση είναι επίσης οι Καρακούτσης, Μπαταβάνης, Μκρτσιαν, Χάμος, Ουέλινγκτον και Λαζαρίδης.

Στόχος των κυανόλευκων είναι να διευρύνουν το σερί των τριών νικών που μετρούν μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα μετά τις νίκες επί Πανσερραϊκού, Αναγέννησης Επανομής και Αναγέννησης Γιαννιτσών, οι οποίες έχουν φέρει την ομάδα του Στέλιου Μανωλά μία ανάσα από την κορυφή με 23 βαθμούς έναντι 24 του Απόλλωνα Σμύρνης που παίζει αύριο με την Καλλιθέα.

Τηλεοπτικό

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΤΕ TV, το βολιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου θα μεταδοθεί ζωντανά από το συνδρομητικό κανάλι. Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει υπογράψει σύμβαση με τον εν λόγω σταθμό, ωστόσο ο ΟΤΕ TV θα αποζημιώσει τη βολιώτικη ομάδα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μεμονωμένα, με συνέπεια να καλύψει ζωντανά την αναμέτρηση.

Ο διαιτητής

Το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της Νίκης θα διευθύνει ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους κ.κ. Αστέριο Πατσιά και Αθανάσιο Χαδημόγλου από τη ίδια Ένωση. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Καμπαξής από την ΕΠΣ Ευβοίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου