ΤΟΠΙΚΑ

Σκληρή δουλειά για καλή συνέχεια το σύνθημα στον ΑΣΚ Ολυμπιακό

σκληρή-δουλειά-για-καλή-συνέχεια-το-σύ-851206

Στην Αθήνα θα βρεθεί η ομάδα του ΑΣΚ Ολυμπιακού την Κυριακή, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό Νίκαιας. Οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν από σήμερα και πάλι την προετοιμασία τους εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης, μιας και χθες είχαν ρεπό με πολλούς ποδοσφαιριστές να παρευρίσκονται στο παιχνίδι του κυπέλλου μεταξύ του Εθνικού Ολυμπιακού και του Ηρακλή. Σήμερα θα διαπιστωθεί και η κατάσταση του Ακη Πέτρου, με τον “αρχηγό” να προσπαθεί να ξαναμπεί σε ρυθμούς προπονήσεων.

Σήμερα μπαίνει ο Πέτρου
Από σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις η ομάδα του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για ακόμη ένα κρίσιμο και δυνατό ματς, όπως είναι άλλωστε όλα στην Β Εθνική. Από σήμερα θα επιχειρήσει να μπει και πάλι σε ρυθμό προπονήσεων ο Ακης Πέτρου, ο οποίος συνέχιζε την θεραπεία ώστε να ξεπεράσει τους πόνους στο ισχιακό νεύρο. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έχει χάσει μέχρι τώρα δύο ματς στα οποία ο Ολυμπιακός γύρισε ηττημένος. Ένα στο γήπεδο του Ζωγράφου από τον Ηλυσιακό με 2-0, παιχνίδι μάλιστα το οποίο ήταν και το τελευταίο του Κώστα Σταματίου στον ερυθρόλευκο πάγκο, ενώ έλειψε και από τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στο Χαϊδάρι στο οποίο το βολιώτικο συγκρότημα έμεινε στην ισοπαλία με 1-1. Στους τραυματίες βρίσκονταν και ο Γεράσιμος Χαϊκάλης με τον 23χρονο φορ να πονάει στους κοιλιακούς. Όμως ο πρώην παίκτης της Λαμίας ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε και κατάφερε μάλιστα να προπονηθεί την Δευτέρα.

Δύσκολη η συνέχεια
Αρκετά δύσκολη είναι η συνέχεια για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Ολυμπιακού.
Οι ερυθρόλευκοι καλούνται την Κυριακή στις 3 μ.μ. να αγωνισθούν κόντρα στην ομάδα του Ιωνικού που επιθυμεί την άνοδο και παράλληλα την επιστροφή της στην Super League. Οι παίκτες του Ολυμπιακού όμως καλούνται υπό τις οδηγίες του νέου τους τεχνικού Σούλη Παπαδόπουλου να ανακάμψουν και να καταφέρουν να ορθοποδήσουν, ξεκολλώντας από την προτελευταία θέση. Οι τρεις βαθμοί που έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα, φυσικά δεν είναι και ότι καλύτερο για το ερυθρόλευκο συγκρότημα που επιθυμεί την ψυχολογική ανάταση που μπορεί να την προσφέρει η αλλαγή προπονητή.
Μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής την ομάδα περιμένει ακόμα μια δύσκολη έξοδος και αυτή θα την φέρνει αντίπαλο με την ουραγό ως τώρα Καστοριά, που την προσεχή αγωνιστική αντιμετωπίζει την Καλαμάτα εκτός έδρας.

Ανακοίνωση Αustrian Βoys
Την επιστροφή του στα εκτός έδρας παιχνίδια ανακοίνωσε χθες ο σύλλογος των “austrian boys”. Οι φίλοι των ερυθρολεύκων είχαν σταματήσει τις εκτός έδρας εκδρομές και δεν μετέβησαν στην Αθήνα για το ματς με τον Ηλυσιακό.
«Επειδή η χρονιά δε θα πάει χαμένη, επειδή ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αξίζει να παίζει στα χωράφια της Γ’ Εθνικής, επειδή εμείς την ομάδα μας θέλουμε να την βλέπουμε μόνο ψηλά , επειδή οι austrian boys έχουν αποδείξει πως είναι κοντά στις χαρές και στις λύπες μαζί , διοργανώνουμε εκδρομή για τη δύσκολη έδρα της Nεάπολης για το ματς με τον Ιωνικό τη Κυριακή. Πρέπει οι παίκτες να συνέλθουν και να παίξουν αυτό που αξίζουν. Όλοι τη Κυριακή στην Αθήνα για το πρώτο το διπλό. Οι οπαδοί στα δύσκολα φαίνονται. Συμμετοχές στο club καθημερινά μετά τις 7 μ.μ., πληροφορίες: 6938676856”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου