ΤΟΠΙΚΑ

«Θα δημιουργήσουμε το νέο νικηφόρο ΠΑΣΟΚ»

θα-δημιουργήσουμε-το-νέο-νικηφόρο-πα-851206

Το Δημαρχείο του Βόλου πλημμύρισε από φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ, που πήγαν να ακούσουν την ομιλία της Φώφης Γεννηματά χθες το απόγευμα. Συνθήματα, χειροκροτήματα και χαμόγελα ξεσπούσαν διαδοχικά, καθώς ζέσταινε το προεκλογικό κλίμα από τον λόγο που αντηχούσε παντού από τα μεγάλα μεγάφωνα του κτιρίου και το όνομα του Γ. Παπανδρέου γέμιζε την αίθουσα παρά την απουσία του. Πλάι της ο Δήμαρχος Βόλου Αλ. Βούλγαρης, ο Νομάρχης Μαγνησίας Απ. Παπατόλιας και ο Αντινομάρχης Γ. Στάμος, με εμφανή ακόμη στα πρόσωπά τους την ικανοποίηση από την πρόσφατη επιτυχία στην Πεσκάρα.
“Δεν φοβάμαι τη διάσπαση. Πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατές οι ρίζες του ΠΑΣΟΚ στους πολίτες, στα μέλη, στον κόσμο. Είναι ισχυρότατο το μήνυμα που λαμβάνω απ όλη την Ελλάδα”, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά πριν μπει στην αίθουσα του Δημαρχείου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πόλη μας για το γεγονός που δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν Βολιώτη και κανένα Έλληνα, την ανάληψη των Μεσογειακών Αγώνων: “Χαίρομαι γιατί βρίσκομαι στο Βόλο, σε μια σημαντική στιγμή για την εποχή… Μια μεγάλη ευκαιρία για την περιοχή… και είναι σημαντικό που δύο άνθρωποι, ο Απ. Παπατόλιας και ο Αλ. Βούλγαρης βρίσκονται στη Νομαρχιακή και τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής”.
Αποκαλώντας τους φίλους του κόμματος «συντρόφισσες και σύντροφους» ξεκίνησε το λόγο της η κ. Γεννηματά και εξήγησε ότι η παρουσία της και οι συγκεντρώσεις του κόμματος γίνονται για να λάβουν οι πολίτες μήνυμα νέας ελπίδας, μήνυμα για νέα αρχή και μεταξύ άλλων παραδέχεται την κρίση που υφίσταται το κόμμα και το ύστατο σημείο που έχει φτάσει πριν την πλήρη αποδιοργάνωσή του. “Έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα νικηφόρα ΠΑΣΟΚ. Βασική προϋπόθεση όμως είναι να κατανοήσουμε το γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ. Το ότι βρισκόμαστε σήμερα στην αντιπολίτευση είναι αποτέλεσμα μιας βαθύτατης και μακρόχρονης κρίσης που αντιμετωπίζαμε και αντιμετωπίζουμε στο ΠΑΣΟΚ”.
Στη συνέχεια επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης, αποκαλώντας την συχνά «Δεξιά» και αριθμώντας τις αδυναμίες της, όπως το ασφαλιστικό, το άρθρο 16 και το θέμα των ομολόγων. Το “ΠΑΣΟΚ έρχεται να προσφέρει την εναλλακτική πολιτική, την αριστερή εναλλακτική πρόταση για την κυβέρνηση”, είπε επιγραμματικά , «την οποία ο Γ. Παπανδρέου έχει κάνει ξεκάθαρη με τις νέες πολιτικές του θέσεις στον Ελληνικό λαό, τονίζοντας την ανάγκη για μια δεύτερη ευκαιρία στο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει κάνει την αυτοκριτική του. Αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί μπορεί ν’ αλλάξει τα πράγματα και να ξαναδώσει στο ΠΑΣΟΚ τη χαμένη του προοδευτικότητα και συντροφικότητα», κατέληξε η κ. Φώφη Γεννηματά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου