ΤΟΠΙΚΑ

Οι μεγάλοι στόχοι κινούν τα πάντα

οι-μεγάλοι-στόχοι-κινούν-τα-πάντα-851206

Το μεγαλύτερο όφελος για την περιοχή μας από την ανάληψη των Μεσογειακών Αγώνων δεν είναι ούτε τα έργα υποδομής που αναγκαστικά πλέον θα κατασκευαστούν, ούτε οι αθλητικές εγκαταστάσεις που θα τελειοποιηθούν, ούτε και η μεγάλη προβολή του Βόλου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Το μεγάλο όφελος εκτιμούμε ότι είναι ο προσανατολισμός που κερδίζει η περιοχή μας. Ο Βόλος, μια πόλη που έδειχνε ότι έχει ξεμείνει από στόχους, που δεν ήταν ούτε βιομηχανική ούτε τουριστική, μια πόλη που τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ούτε καν περιφερειακή ή καθαρά αστική. Μια πόλη που περπατούσε στα χνάρια ενός ένδοξου προπολεμικού και μεταπολεμικού παρελθόντος.
Τώρα μπαίνουν μεγάλοι στόχοι για την επόμενη εξαετία. Οι στόχοι, ιδιαίτερα οι μεγάλοι, κινητοποιούν δυνάμεις. Ένα ολόκληρο σύστημα Αρχών, επιχειρήσεων και ανθρώπων είναι υποχρεωμένο από σήμερα κιόλας να κινητοποιηθεί. Η διαδικασία αυτή θα φέρει αποτελέσματα τέτοια στα οποία οι περισσότεροι εξ ημών αυτή την ώρα δεν πιστεύουν.
Υποχρεωτικά πλέον θα κυριαρχήσει η δουλειά, ο προγραμματισμός και η σοβαρότητα. Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για αναβολές ούτε για μεμψιμοιρίες ούτε για προσωπικές στρατηγικές. Είμαστε πλέον όλοι υποχρεωμένοι να δουλέψουμε με άλλο τρόπο. Πιο επαγγελματικό και πιο αποτελεσματικό. Αυτό θα αποδειχθεί στο μέλλον μεγάλο κέρδος για τον τόπο μας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου