ΤΟΠΙΚΑ

Τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού

τα-τέλη-καθαριότητας-και-φωτισμού-77812

Η εισήγηση της Αντιδημάρχου Οικονομικών Νατάσσας Οικονόμου για πάγωμα των τελών καθαριότητας και φωτισμού στο Δήμο Βόλου για το 2013 έρχεται προς έγκριση στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου που συγκαλείται το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας.

Ακόμη στην ίδια συνεδρίαση θα ληφθεί απόφαση για τον καθορισμό των τελών χρήσης των κοινοχρήστων χώρων, των τελών διέλευσης, των τελών χρήσης δικαιωμάτων διέλευσης και του ύψους των εγγυήσεων καλής εκτέλεσης των εργασιών διέλευσης οπτικών ινών. Επίσης στη συνεδρίαση της Δευτέρας η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου θα ληφθεί απόφαση για την επιβολή φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων στις Δημοτικές Ενότητες Αγριάς, Μακρινίτσας, Ιωλκού και αναμόρφωση των αντίστοιχων τιμών για τις υπόλοιπες Ενότητες του Δήμου για το έτος 2013.

Ακόμη στη συνεδρίαση της Δευτέρας θα ληφθεί απόφαση για τον καθορισμό των τελών διαφήμισης, των τελών βοσκής και η λήψη απόφασης για τα τέλη και τα δικαιώματα στα κοιμητήρια για το 2013.

Τα περισσότερα δημοτικά τέλη για το 2013 παραμένουν παγωμένα, είπε η κ. Οικονόμου, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως αυτά που αφορούν στα τέλη διαφήμισης.

Ακόμη στη συνεδρίαση της Δευτέρας η Οικονομική Επιτροπή καλείται να εγκρίνει την κατάρτιση των όρων και τη σύνταξη προκήρυξης της μελέτης για τη δημιουργία Μουσείου για την αξιοποίηση της Αργούς, την έγκριση της μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης του έργου για τις εργασίες διαμόρφωσης των χώρων στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών.
Ακόμη στη συνεδρίαση της Δευτέρας θα ληφθεί απόφαση για την ανάθεση νομικής υποστήριξης στον Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ Παύλο Μαβίδη κατά την εκδίκαση υπόθεσής του, από την περίοδο που ήταν Δήμαρχος Νέας Ιωνίας και ο οποίος κατηγορείται ότι δεν είχε συγκροτήσει την Επιτροπή Θεαμάτων του πρώην Δήμου για την έγκριση άδειας λειτουργίας στην Πειραματική Σκηνή στο υπόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου του πρώην Δήμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου