ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζει ακάθεκτη η Μεταμόρφωση στην Α1 ΕΣΚΑΘ

συνεχίζει-ακάθεκτη-η-μεταμόρφωση-στη-851206

Τρία στα τρία για την Μεταμόρφωση στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Η ομάδα του Γιάννη Στεργιόπουλου επικράτησε των Τιτάνων με 77-64 στο κλειστό του Αδαμόπουλου και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Αντίθετα Θεσσαλικός και Ανάληψη ηττήθηκαν στον Αμπελώνα και στην Καρδίτσα αντίστοιχα.
Η Μεταμόρφωση πάντως δυσκολεύτηκε απέναντι στην ομάδα του Παλαμά. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του και μάλιστα στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν το πιο καθοριστικό για την έκβαση της αναμέτρησης με τους Βολιώτες να ανεβάζουν την απόδοση τους, να παίρνουν και πάλι τα ηνία στο σκορ και να καταφέρνουν να προσθέσουν ακόμη ένα ροζ φύλλο στο ενεργητικό τους, διατηρώντας το αήττητο και φιγουράροντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Μιχάλης Σουντουλουμάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 17 πόντους, ενώ από 16 πέτυχαν οι Νίκος Κοσμάς και Γιάννης Κυρλίδης. Το παιχνίδι βέβαια είχε και ένα αρνητικό γεγονός για τους γηπεδούχους, αφού αποχώρησε τραυματίας ο Απόστολος Ντέκας, που του «γύρισε» το γόνατο στο οποίο έχει υποβληθεί σε εγχείριση στο παρελθόν και μάλλον η τεχνική ηγεσία θα στερηθεί για αρκετό καιρό των πολύτιμων υπηρεσιών του.
Αντίθετα με την Μεταμόρφωση που μετρά μόνο νίκες, στην Ανάληψη δεν έχουν καταφέρει να γευτούν μέχρι σήμερα την χαρά της επιτυχίας στο πρωτάθλημα. Οι κυανέρυθροι γνώρισαν στην Καρδίτσα την τρίτη τους ήττα με 65-55 ύστερα από κακή εμφάνιση. Η προσπάθεια που έκαναν στην τρίτη περίοδο για να ανατρέψουν το σκορ δεν απέδωσε καρπούς και το μόνο που μπόρεσαν ήταν απλά να πλησιάσουν προς στιγμήν στο σκορ. Από το ναυάγιο της Ανάληψης διασώθηκε ο Νίκος Μαυροφώτης που σταμάτησε στους 16 πόντους.
Ηττα και για τον Θεσσαλικό, που πάλεψε φιλότιμα αλλά τελικά λύγισε στην πίεση του Αμπελώνα. Οι Βολιώτες πίστεψαν στο πρώτο διπλό και χάρη στις προσπάθειες των Δημούση (23π) και του Τσαπραϊλη (15π) διεκδικήσαν το ροζ φύλλο, ωστόσο τελικά ηττήθηκαν με 76-71.

Τα αποτελέσματα:
Αίολος Τρικάλων – Αστέρας Λάρισας 66-52
Κεραυνός – Τύρναβος 78-47
Μεταμόρφωση – Τιτάνες 77-64
Αμπελώνας – Θεσσαλικός 76-71
Νίκαια – Ελασσόνα 64-54
Καρδίτσα – Ανάληψη 65 -55
ΕΑΛ – Ικαροι 66-60

Η Βαθμολογία
(3η Αγωνιστική)
1. Μεταμόρφωση 6
2. Αίολος Τρικάλων 6
3. Αμπελώνας 6
4. ΕΑΛ 6
5. Ελασσόνα 5
6. Κεραυνός 5
7. Νίκαια 5
8. Θεσσαλικός 4
9. Αστέρας Λ. 4
10. Καρδίτσα 4
11. Ανάληψη 3
12. Τιτάνες 3
13. Ικαροι 3
14. Τύρναβος 3

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου