ΤΟΠΙΚΑ

Ηττες για Θησέα και Ρήγα Φεραίο

ηττες-για-θησέα-και-ρήγα-φεραίο-851206

Ημέρα που είπαν όχι στην τύχη και στα θετικά αποτελέσματα ήταν η Κυριακή της 28ης Οκτωβρίου 2007 για τους εκπροσώπους της Μαγνησίας στον 4ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος της Δ Εθνικής. Η 6η αγωνιστική δεν ήταν καλή τόσο για τον Ρήγα Φεραίο, που ηττήθηκε 0-2 στο Βελεστίνο από την Γραβιά, όσο και για τον Θησέα, που με το ίδιο σκορ γνώρισε την ήττα στην Άμφισσα από τον Φωκικό.
Τέλος ο Αστέρας Ριζομύλου δεν αγωνίσθηκε, καθώς έκανε το προγραμματισμένο ρεπό του.

Ρήγας-Ανδρούτσος 0-2
Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε μέσα στο Βελεστίνο από τον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Ρήγας Φεραίος, σε έναν αγώνα που σύμφωνα με την αγωνιστικότητα των γηπεδούχων στο α’ μέρος κάτι τέτοιο δεν προμηνυόταν.
Οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν καλά τον αγώνα και κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες δεν αξιοποίησαν, με αποτέλεσμα στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν δύο τέρματα.
Με την έναρξη του β’ μέρους και εκμεταλλευόμενη αμυντικό λάθος η Γραβιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι «βγήκαν στα πανιά» για την ισοφάριση, με πολύ άγχος και με ανορθόδοξο τρόπο, που είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο να μην πετύχουν αυτό που ήθελαν, αλλά να δεχθούν κι άλλο τέρμα λίγο πριν την λήξη.

Φωκικός-Θησέας 2-0
Αλλη μια ήττα εκτός έδρας πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Θησέας, αυτή την φορά στην Άμφισσα από τον Φωκικό με σκορ 2-0. Οι Αγριώτες ξεκίνησαν καλά τον αγώνα και μάλιστα είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο παιχνίδι, όταν αστόχησαν σε πέναλτι που κέρδισαν… και ήταν το δεύτερο που χάνεται φέτος.
Αυτό όπως φάνηκε στη συνέχεια επέδρασε αρνητικά στην ψυχολογία τους και οι γηπεδούχοι, κατάφεραν χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση στη συνέχεια να εκμεταλλευθούν την κατάσταση και να φθάσουν στη νίκη.
Οι άνθρωποι του Θησέα έχουν και παράπονα από την διαιτησία, ειδικά στη φάση του δεύτερου τέρματος του Φωκικού, καθώς υποστηρίζουν ότι το πέναλτι που έδωσε στους γηπεδούχους ο διαιτητής δεν έγινε ποτέ, ενώ ο Φωκικός τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες.

Το… ρεπό του ο Αστέρας
Το ρεπό του είχε στην 6η αγωνιστική ο Αστέρας Ριζομύλου, που σε 5 αγώνες έχει 4 βαθμούς, όλους εκτός έδρας, μια και στο γήπεδό του έχει υποστεί δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Ο Αστέρας θέλει να έχει θετικό απολογισμό στην επόμενη “τριάδα” αγώνων που δεν θα βγει εκτός Μαγνησίας. Στην 7η αγωνιστική θα υποδεχθεί την Μυρίκη, στην 8η θα παίξει στο Βελεστίνο με το Ρήγα και στην 9η θα παίξει στο Ριζόμυλο με τον Φωκικό.

Στην 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Δ Εθνικής σημειώθηκαν τα αποτελέσματα
Φωκικός-Θησέας Αγριάς 2-0
Κίσσαβος Συκουρίου-Οπούντιος Μαρτίνου 1-0
Ρήγας Φεραίος-Ανδρούτσος Γραβιάς 0-2
Αρης Αγ.Κωνσταντίνου-Αχιλλέας Φαρσάλων 1-0
Μυρίκη-Βελούχι 0-1
Αστέρας Καρδίτσας-Ηρακλής Σοφάδων 1-1
Τύρναβος 2005-Φιλοκτήτης Μελιβοίας 1-1
Απόλλων Λάρισας-Αστέρας Ιτέας 0-0
Ρεπό: Αστέρας Ριζομύλου

Η επόμενη (7η) αγωνιστική
Θησέας Αγριάς-Οπούντιος Μαρτίνου
Ανδρούτσος Γραβιάς-Φωκικός
Αχιλλέας Φαρσάλων-Κίσσαβος Συκουρίου
Βελούχι-Ρήγας Φεραίος
Ηρακλής Σοφάδων-Αρης Αγ.Κωνσταντίνου
Αστέρας Ριζομύλου-Μυρίκη
Φιλοκτήτης-Αστέρας Καρδίτσας
Απόλλων Λάρισας-Τύρναβος 2005
Ρεπό: Αστέρας Ιτέας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου