ΤΟΠΙΚΑ

Για το γόητρο στο θεσμό του κυπέλλου ο Εθνικός Ολυμπιακός με Ηρακλή

για-το-γόητρο-στο-θεσμό-του-κυπέλλου-ο-851206

Ματς γοήτρου δίνει σήμερα ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Ηρακλή για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στις 4.45 μ.μ. στο ΕΑΚ. Οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν απέναντι στον ψυχολογικά ανεβασμένο Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο οποίος την Κυριακή σημείωσε και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ. Βέβαια η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες αποτυπώνεται μόνο σε αριθμούς και συμβόλαια, μιας και κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει τους παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα από το να κάνουν την έκπληξη σε ένα θεσμό που παραδοσιακά όλα επιτρέπονται.

Στο γήπεδο η ανακοίνωση της 18άδας
Περίπου μία ώρα πριν από την σέντρα του αγώνα θα ανακοινωθεί η 18άδα από τον τεχνικό του ερυθρόλευκου συγκροτήματος. Ο Μιχάλης Ζιώγας επιθυμεί να έχει σε επαγρύπνηση όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο μοναδικός από αυτούς που θα είναι εκτός ακούει στο όνομα Σαβάλα, με τον Πολωνό μέσο να συνεχίζει την θεραπεία που του έχει υποδειχθεί. Έτσι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται οι Ζαφείρης, Καραναστάσης, Κουτσιρίμπας, Μητσιόπουλος, Ευθυμιάδης, Σκρέκας, Γκάγκας, Μουρκάκης, Γεωργαντζιάς, Μακρής, Λούκας, Κοταρέλας, Παπαγιαννόπουλος, Γέλοβατς, Βέργος Κόκκας, Τσατσαλίδης, Μπέκος, Σαρηγιανίδης, Νασιόπουλος, Μητσόπουλος. Σε σχέση με τον περασμένο αγώνα πρωταθλήματος επιστρέφουν οι Μητσιόπουλος και Σαρηγιαννίδης, που ήταν τιμωρημένοι και θα ενισχύσουν την άμυνα. Μετά και την επιστροφή των δύο τελευταίων πλέον αναμένεται να διαφοροποιηθεί η 11αδα, καθώς τόσο οι συνθήκες, όσο και οι ανάγκες σε ένα ματς κυπέλλου, είναι διαφορετικές σε σχέση με το πρωτάθλημα. Πόσο μάλλον όταν αντίπαλος σήμερα είναι ο “Γηραιός” της Θεσσαλονίκης και όχι το Πολύκαστρο. Αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε από τον Μιχάλη Ζιώγα είναι το σχήμα 4-5-1, με τον Καραναστάση να φορά και πάλι γάντια βασικού, τον Κόκκα να επιστρέφει σε θέση δεξιού μπακ και τον Σαρηγιαννίδη να παίζει την αντίστοιχη στα αριστερά. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μητσιόπουλο και Ευθυμιάδη, ενώ στα αμυντικά χαφ θα βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές, με τον Παπαγιαννόπουλο να πλαισιώνει τον Μακρή. Σε θέση δεξιού χαφ θα βρεθεί ο Γέλοβατς, αριστερού ο Κοταρέλας, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ιορδανίδη θα κινείται ο Βραζιλιάνος Λούκας.

Ο αντίπαλος
Με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ο Ηρακλής ολοκλήρωσε χθες την σύντομη προετοιμασία του για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου.
Από τους κυανόλευκους τέθηκε εκτός αποστολής ο Παπαζαχαρίας, καθώς ταλαιπωρείται από ισχυαλγία. Από εκεί και πέρα ο Μπένκο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά μετέχει στην αποστολή, καθώς το πρόβλημά του μέχρι σήμερα θα έχει ξεπεραστεί, ενώ ο Ροντρίγκο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Στις απουσίες λογίζονται οι Παπαστεριανός, Περπερίδης
και Ιωαννίδης. Ο προπονητής του Ηρακλή Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπαντής, Pardo, Κατσαμπής, Mαλαγκένιο Μαυρογενίδης, Ζμπόντσακ, Γιαννούλης, Ραγκουέλ, Πουρσανίδης, Eμερσον, Ροντρίγκο, Τσίνεγκε, Γκαρσία, Mαρίνκοβιτς, Νικολόπουλος, Γιάντσης, Χλωρός, Μπένκο, Κομβολίδης.
Οι κυανόλευκοι παίκτες διανυκτέρευσε χθες στην Πορταριά.
Ο διαιτητής
Ο 34χρονος Βασίλης Παμπορίδης ορίσθηκε να είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης στο ΕΑΚ. Ο κ. Παμπορίδης είναι διαιτητής Σούπερ Λίγκ και ανήκει στον ΣΔΠ Κιλκίς. Βοηθός του θα είναι ο Ευθυμιάδης από τον ΣΔΠ Πιερίας, ενώ ο έταιρος βοηθός κ. Αραμπόπουλος ανήκει στον ΣΔΠ Φθιώτιδας. Ο τέταρτος διαιτητής έρχεται από τον ΣΔΠ Λάρισας και είναι ο κ. Κουκλομένος.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (4η Φάση)
Γήπεδο: ΕΑΚ
Ωρα: 16.45
Διαιτητής: Παμπορίδης-Κιλκίς
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΠΑΝΤΗΣ
ΚΟΚΚΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΖΜΠΌΝΤΣΑΚ
ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΛΑΓΚΕΝΙΟ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ
ΓΕΛΟΒΑΤΣ ΓΚΑΡΣΙΑ
ΚΟΤΑΡΕΛΑΣ ΡΟΝΤΡΊΓΚΟ
ΛΟΥΚΑΣ ΧΛΩΡΌΣ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΕΜΕΡΣΟΝ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Μ. ΖΙΩΓΑΣ Ι. ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου