ΤΟΠΙΚΑ

Μετέφερε ένα κιλό χασίς σε σχολική τσάντα…

μετέφερε-ένα-κιλό-χασίς-σε-σχολική-τσά-78376
Συντονισμένη επιχείρηση στήθηκε προχθές στο Βόλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για τη σύλληψη δύο νεαρής ηλικίας ατόμων, τα οποία κατηγορούνται για διακίνηση μεγάλης ποσότητας χασίς.
Αξιοποιώντας πληροφορίες για αγοραπωλησία κάνναβης παρακολούθησαν τις κινήσεις των υπόπτων, ηλικίας 21 και 23 ετών. Η μεταφορά της ποσότητας, όπως διαπιστώθηκε, γίνονταν με σχολική τσάντα, ώστε να μη δίνεται στόχος.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου κατέλαβαν προχθές το μεσημέρι στο Βόλο τον 21χρονο να μεταφέρει μέσα σε σχολική τσάντα πέντε νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 1.006 γραμμαρίων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 21χρονος είχε προμηθευτεί τις ποσότητες κάνναβης από τον 23χρονο και τις προόριζε για εμπορία και περαιτέρω διάθεση.
Στη συνέχεια αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου εντόπισαν το απόγευμα τον 23χρονο στο Βόλο και τον συνέλαβαν, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 7,2 γραμμαρίων.
Η συνολική ποσότητα κάνναβης που κατασχέθηκε ανέρχεται στα 1.013,2 γραμμάρια, ενώ κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.
Εξάλλου, προχθές το απόγευμα συνελήφθη στο Βόλο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, 22χρονος ημεδαπός, όταν μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4,4 γραμμάρια κάνναβης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου