ΤΟΠΙΚΑ

Μονόδρομος για τον Ολυμπιακό… είναι σήμερα η νίκη και οι 3 βαθμοί

μονόδρομος-για-τον-ολυμπιακό-είναι-σ-851206

Μια νίκη που θα είναι η πρώτη φέτος, μια νίκη που είναι μονόδρομος θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός που υποδέχεται στο Στάδιο Βόλου το Χαϊδάρι, σε ένα ματς το οποίο ξεκινά στις 3 μ.μ. και είναι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις δύο βαθμούς στο ενεργητικό τους, έναν περισσότερο από την Καστοριά, που επίσης δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης μετά από πέντε αγωνιστικές…
Ο Ολυμπιακός στο τρίτο παιγνίδι έδρας περιμένει το Χαϊδάρι και δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, καθώς πρέπει να πετύχει την πρώτη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, όπου δεν κατάφερε κάτι τέτοιο και άλλαξε προπονητή…
Το καλό για τον Ολυμπιακό, εκτός από την αλλαγή προπονητή που συνήθως πάντα έχει θετικά αποτελέσματα, είναι ότι η ομάδα σε αρκετά ματς έδειξε ότι έχει και κακό πρόσωπο… και της έλειπε η τύχη και η σταθερότητα.
Ο Βεζυρίδης επανέρχεται στην 11αδα κάτω από τα δοκάρια, οι δύο μπακ θα είναι οι Σκαρλάτος και Αγγελόπουλος, στην αριστερή και δεξιά πλευρά αντίστοιχα ο Γενιτσαρίδης θα παίξει στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του σταθερού Φλώρου, που δεν έχει χάσει λεπτό φέτος, όπως και ο Πακάλτσης που θα παίξει στη γνώριμη γι’ αυτόν θέση του αμυντικού χαφ. Στο κέντρο θα παίξει επίσης ο Πολωνός Χάιντουτσεκ, ο οποίος μαζί με τον Φονσέκα θα επιφορτιστούν την οργάνωση του παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων». Στην αριστερή πτέρυγα θα παίξει ο Ντιλτον Περέιρα και στα δεξιά ο Κατσαρός, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο Βέρμπης.
Στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου θα βρίσκονται επίσης οι Κοντοβάς, Τσάγγαρης, Σαρρής, Μίτροφ, Στάνκοφ , Κοντέων, Διαμάντης ,Γιακάκογλου,Γεωργιάδης, Χατζής, και για ψυχολογικούς λόγους οι τραυματίες Πέτρου και Χαϊκάλης.
Ανακοίνωση των Αustrian Boys
«Eπειδή παρόμοιο έργο το είδαμε και πριν δύο χρόνια και δεν έχουμε διάθεση να το παρακολουθήσουμε ξανά, εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στους παίκτες μας πως σήμερα θα πάρουμε επιτέλους την πρώτη νίκη και θα κάνουμε μια νέα αρχή.
Καλούμε τον κόσμο μας να πεισμώσει, να συσπειρωθεί. Όλοι να είμαστε παρόντες στο γήπεδο, να βοηθήσουμε με το δικό μας τρόπο για την επίτευξη αυτής της πολυπόθητης πρώτης επιτυχίας.
Επίσης, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σ’ αυτά που ακολουθούν, οι αντιδράσεις και οι εκδηλώσεις μας θα συνεχιστούν, για να γίνει επιτέλους ο ενιαίος Ολυμπιακός Βόλου. Όλοι την σήμερα στο ΕΑΚ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου