ΤΟΠΙΚΑ

Τρελό πανηγύρι γιορτής για την επιτυχία

τρελό-πανηγύρι-γιορτής-για-την-επιτυχ-851206

Με δάκρυα στα μάτια, αγκαλιασμένοι με τη σημαία του Δήμου Βόλου και φωνάζοντας «Βόλος ολέ» δήμαρχοι, υπουργοί, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και στελέχη της Επιτροπής έγιναν ένα κουβάρι… και άρχισαν τους ξέφρενους πανηγυρισμούς, όταν ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ κ. Αντάντι ανακοίνωσε ότι η διοργανώτρια πόλη των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 θα είναι το θεσσαλικό δίπολο Βόλος- Λάρισα.
Η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει σήμερα στο Βόλο. Αεροπορικώς με πτήση της Aegean Airlines η ελληνική αποστολή θα φτάσει στη Νέα Αγχίαλο και από εκεί οδικώς γύρω στις 2 το μεσημέρι θα αφιχθούν στο δημαρχείο του Βόλου, όπου προγραμματίζονται οι πρώτες πανηγυρικές εκδηλώσεις για την ανάληψη της διοργάνωσης.
«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ μεγάλη για το Βόλο και για ολόκληρη τη Θεσσαλία, δήλωσε λίγο μετά ο δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι αγωνίστηκαν και στήριξαν την υποψηφιότητά μας. Ο Βόλος βγαίνει πλέον από τα σύνορα της χώρας, έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις.
Η μισή τιμή ανήκει στον Κυριάκο Μήτρου που ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια και η άλλη μισή σε εμάς που την ολοκληρώσαμε.
Αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να παλέψουμε και να πετύχουμε πολλά, επισήμανε ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παύλος Μαβίδης.
«Ιστορική μέρα. Ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά. Αποδείξαμε ότι αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά, υπογράμμισε ιδιαίτερα συγκινημένος και ο πρώην δήμαρχος Κυριάκος Μήτρου
Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασαν και οι Αντώνης Παππάς και Μαργαρίτης Πατσιαντάς, που τόνιζαν τις αναπτυξιακές προοπτικές που ανοίγονται πλέον για την πόλη του Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου