Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το "γαλάζιο" συνέδριο

Τελευταία ενημέρωση: 2007-02-08, 00:00:00
Το συνέδριο της ΝΔ θα διεξαχθεί στις 6,7 και 8 Ιουλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ανακοίνωσε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η συνάντηση διήρκεσε δυο ώρες και η συζήτηση ήταν εφ όλης της ύλης. Ερωτηθείς για το αν συζητήθηκε θέμα εκλογών, ο κ. Ζαγορίτης δήλωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, στο τέλος της τετραετίας. Και πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια στο θέμα αυτό.
Σε ερώτηση για την εκλογολογία των ημερών, ο κ. Ζαγορίτης απάντησε ότι το ΠΑΣΟΚ ασχολείται με την εκλογολογία για να ξορκίσει τις εκλογές, η κυβέρνηση έχει έργο μπροστά της και θα καταθέσει νομοσχέδια για την Παιδεία και τον Απόδημο Ελληνισμό. Πρόσθεσε ακόμη ο κ. Ζαγορίτης, ότι η κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι κυβερνήσεις του κ. Σημίτη, στις οποίες συμμετείχε ως υπουργός ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.
Είπε ακόμη ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης έχουν αρχίσει να αποδίδουν, η οικονομία βελτιώνεται, η ανεργία μειώνεται και η κυβέρνηση μπορεί να βοηθήσει τις αδύνατες κοινωνικές ομάδες.
Τέλος, σε ερώτηση για την ενέργεια του ΠΑΣΟΚ να στείλει στον εισαγγελέα φακέλους με υποτιθέμενα "σκάνδαλα" επί κυβέρνησης της ΝΔ, ο κ. Ζαγορίτης απάντησε: "Ελεύθερα. Το τί πιστεύει το ΠΑΣΟΚ είναι άλλης τάξεως θέμα. Η Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει τις έρευνές της".
Σήμερα, ο κ.Καραμανλής θα συναντηθεί στις 10.30 το πρωί με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ.
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=