ΤΟΠΙΚΑ

Για την Αρτα αναχωρεί σήμερα η Νίκη

για-την-αρτα-αναχωρεί-σήμερα-η-νίκη-851206

Για την Αρτα αναχωρεί σήμερα το πρωί στις 9 παρά τέταρτο η αποστολή της Νίκης Βόλου. Αντιμέτωπος των κυανολεύκων θα είναι αύριο στις 3 μ.μ. η τοπική Αναγέννηση, κόντρα στην οποία ο τεχνικός Νίκος Ζαλίκας και οι παίκτες του θα επιδιώξουν να πάρουν την νίκη και να επιστρέψουν στην Νέα Ιωνία με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους. Η φετινή ομάδα της Νίκης έχει αποδείξει πως στα δύσκολα τα καταφέρνει και εκτός από το να παίρνει αποτελέσματα παρουσιάζει και ποδόσφαιρο ποιότητας.

Λάνγκερ παρόντος
Παρόντος του Ντάβιντ Λάνγκερ θα αναχωρήσει σήμερα στις 8.45 π.μ. η κυανόλευκη αποστολή με προορισμό την Άρτα. Ο Τσέχος μέσος που πέρασε χθες από μαγνητικό τομογράφο είδε με ανακούφιση τα αποτελέσματα να είναι καθαρά, όμως θα ξαναπεράσει από ιατρικές εξετάσεις και ο Νίκος Ζαλίκας με τον γιατρό της ομάδας θα αποφασίσουν για το αν βρεθεί ή όχι ο έμπειρος 29χρονος ποδοσφαιριστής στην διάθεση του συλλόγου. Ακόμη πάντως και να αποκλείσει ο γιατρός του συλλόγου την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στην Κυριακάτικη αναμέτρηση, ο Λάνγκερ θα συνοδέψει την αποστολή για ψυχολογικούς λόγους. Ο Λάνγκερ είχε τραυματιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας και από τότε η συμμετοχή του είναι περιορισμένη. Από την άλλη πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάσθηκε και με τον Αλέξη Κουβελά, που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής και για προληπτικούς λόγους ακόμη. Ο Κατερινιώτης προπονητής που είπε πως θα γίνει ένα παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα δεν θα έχει επίσης λόγω τραυματισμού στην διάθεσή του τον Κώστα Κουκουλή. Από την άλλη τιμωρημένος είναι ο Ηλίας Μακράκης, ο οποίος είχε αποβληθεί στην περασμένη πέμπτη αγωνιστική, όταν και η ομάδα της Νίκης Βόλου είχε αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Θερμαϊκό στη Θέρμη. Έτσι την αποστολή που θα μεταβεί σήμερα στην Άρτα υπολογίζονται οι Γιώργος Δινόπουλος, Κώστας Ανδριόπουλος, Σάσα Σάμπλιακ, Γιώργος Μπουτογιάννης, Αλέξανδρος Πάγκαλης, Κώστας Καρακώστας, Βαγγέλης Κωστής, Έντουαρντ Χρέντσαρ, Θόδωρος Μητράκας, Μιχάλης Κουτσογιάννης, Χρήστος Χατζηπαντελίδης, Σέρτζιαν Τσέροβιτς, Χάιντεν Τζέιμς Ντόιλ, Ανδρέας Κουτελιέρης, Τάσος Σαλτίρης, Νίκος Βούλγαρης, Γιώργος Ζαγοριανός, Νίκος Ντούλας ενώ αμφίβολος είναι ο Ντάβιντ Λάνγκερ. Η αποστολή θα φθάσει στις 4.30 μ.μ. στην Άρτα και οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν εκεί την τελευταία τους προπόνηση, που θα κινηθεί περισσότερο σε χαλαρούς ρυθμούς, αποτελώντας ξεμούδιασμα στην ουσία από το πολύωρο ταξίδι.

Στο Βόλο ο Καϊμακάμης
Στον Βόλο βρέθηκε χθες ο κ. Πέτρος Καιμακάμης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου είχε συνάντηση, όπως ήταν φυσιολογικό, με τον προπονητή του συλλόγου Νίκο Ζαλίκα στην διάρκεια της προπόνησης. Η κουβέντα των δύο ανδρών κυμάνθηκε γύρω από θέματα που αφορούν στην ομάδα, ενώ δεν κράτησε αρκετή ώρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου