ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Ούτε διαγράμμιση!!!
Δικαιολογημένα οι κάτοικοι του Ανατολικού Πηλίου διαπιστώνουν για μία ακόμη χρονιά ότι είναι τα αποπαίδια του Νομού κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ούτε διαγράμμιση στο δρόμο δεν έχει κάνει φέτος η ΔΕΣΕ, έλεγαν προχθές στα στελέχη της Νομαρχίας που επισκέφθηκαν τη Ζαγορά.
Είναι χαρακτηριστική η οργή ενός κατοίκου της Ζαγοράς, ο οποίος απευθυνόμενος προσωπικά στο Νομάρχη τόνισε χαρακτηριστικά: «Σας συμπαθώ, αλλά σας εύχομαι τώρα το βράδυ που θα γυρίζετε πίσω στο Βόλο, να έχει… ομίχλη για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασιν, το πόσο δύσκολη και επικίνδυνη είναι η οδήγηση».
Α.Τ

H κοπή δέντρου στην Κωνσταντά
Την παρέμβαση της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας ζήτησαν χθες το πρωί καταστηματάρχες της οδού Κ. Καρτάλη, όταν στη διασταύρωση με την οδό Κωνσταντά επιχείρησαν να κόψουν ένα δέντρο, προκειμένου να προχωρήσουν στην κατασκευή εσοχής στο πεζοδρόμιο για τη στάθμευση δύο αυτοκινήτων. Μετά τις αντιδράσεις των οικολόγων και των καταστηματαρχών το συνεργείο του Δήμου απομακρύνθηκε, αφήνοντας ημιτελές το έργο του, αλλά όπως έλεγε λίγες ώρες αργότερα ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Στάμος, οι εργασίες θα συνεχιστούν σήμερα το πρωί.
Α.Τ

Η αποστολή στην Πεσκάρα
Η πολυπληθέστερη από όλες τις υποψηφιότητες είναι η ελληνική αποστολή που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πεσκάρα. Κάθε πικραμένος βρήκε πρόσφορο τρόπο για να πάει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην ιταλική πόλη. Και εν πάση περιπτώσει, αν όντως είναι τόσο σημαντική η παρουσία όλων αυτών που βρίσκονται στην Πεσκάρα, δεν υπήρχαν κάποιες ακόμη θέσεις για άτομα που έχουν προσφέρει τα μέγιστα σ΄ αυτή την πόλη για τη διαμόρφωση του σημερινού αθλητικού και κοινωνικοοικονομικού της γίγνεσθαι, όπως οι Πιτσιώρης, Τζανής, Σκοτινιώτης, Παπατόλιας και Πρίντζος;
Α.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου