ΤΟΠΙΚΑ

Να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και να ανακάμψει θέλει αύριο με την πρώτη νίκη του ο Ολυμπιακός

να-εκμεταλλευθεί-την-ευκαιρία-και-να-α-851206

Να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, να κάνει νέα αρχή για ανάκαμψη θέλει αύριο ο Ολυμπιακός, που για την 6η αγωνιστική θα υποδεχθεί στο Βόλο το Χαϊδάρι. Ουσιαστικά αύριο οι παίκτες του Ολυμπιακού θα παίξουν το τελευταία τους «χαρτί» για να ξεφύγουν τώρα που είναι νωρίς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ σε περίπτωση νέων απωλειών με το Χαϊδάρι η κατάσταση θα δυσκολέψει αφάνταστα!
Ο Ολυμπιακός στο αυριανό τρίτο παιγνίδι έδρας περιμένει το Χαϊδάρι και δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, καθώς πρέπει να πετύχει την πρώτη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, όπου δεν κατάφερε κάτι τέτοιο και άλλαξε προπονητή…
Το καλό για τον Ολυμπιακό, εκτός από την αλλαγή προπονητή που συνήθως πάντα έχει θετικά αποτελέσματα, είναι ότι η ομάδα σε αρκετά ματς έδειξε ότι έχει και κακό πρόσωπο… και της έλειπε η τύχη και η σταθερότητα.
Ο νέος προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος από την Τρίτη που βρίσκεται στο Βόλο ρίχνει το βάρος στην τακτική και στο ανέβασμα της ψυχολογίας…
Ο Ολυμπιακός ψάχνει τη σταθερότητά του σε αρκετούς τομείς, αλλά κυρίως στην απόδοσή του και το σχήμα της 11αδας που φέτος αλλάζει από παιγνίδι σε παιγνίδι.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στα 5 παιγνίδια πρωταθλήματος από τον τέως τεχνικό Κ. Σταματίου χρησιμοποιήθηκαν είκοσι ένας ποδοσφαιριστές και από αυτούς και στα πέντε ματς με Θρασύβουλο (εκτός), Αγ. Δημήτριο (εντός), Αγρ. Αστέρα (εκτός), Κέρκυρα (εντός) και Ηλυσιακό (εκτός) μόλις δύο παίκτες ο Θοδωρής Πακάλτσης και ο Βασίλης Φλώρος δεν έχουν λείψει λεπτό, ενώ συμμετοχή και στα 5 ματς έχουν ακόμη μόνον οι Γενιτσαρίδης και ο Βραζιλιάνος Ντίλτον Περέϊρα.
Σίγουρα ο νεαρός τεχνικός θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα και σίγουρα θα κάνει αλλαγές, ενώ προτεραιότητα όπως έχει δείξει από την ως τώρα προπονητική του πορεία.. .θα έχουν οι παίκτες “μαχητές”.
Στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν πως η έλευση του Σούλη Παπαδόπουλου θα επιδράσει ευεργετικά στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ο οποίος μετά από πέντε αγωνιστικές παραμένει καθηλωμένος στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Β’ Εθνική.
Η αλλαγή προπονητή αναμένεται να επηρεάσει θετικά την ομάδα, που ως τώρα έχει μια πορεία που θυμίζει την προηγούμενη παρουσία της στη Β Εθνική και την οποία θέλει να αλλάξει.
Ηδη στις σκέψεις κάποιων έχει έρθει η προπερυσινή περίοδος που η ομάδα έκανε πρώτη νίκη στην 6η αγωνιστική… και στο τέλος έπεσε…
Τότε ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει με τρεις διαδοχικές ήττες από Χαϊδάρι (3-1 εκτός), Κέρκυρα (0-2 εντός) και Εργοτέλη (2-0 εκτός), στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Προοδευτική στο Βόλο, ακολούθησε νέα ήττα από τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό με σκορ 2-0 και μόλις την 6η αγωνιστική είχε μπορέσει να πετύχει την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής επικρατώντας 2-0 του Πανηλειακού στο Βόλο.
Και τότε όπως και τώρα στην 6η αγωνιστική υπήρχε νέος προπονητής που έκανε πρώτη νίκη, με μόνη διαφορά ότι στην προπερυσινή περίοδο ο Σταύρος Διαμαντόπουλος ήταν ο τρίτος στην σειρά μετά τους Κουρμπανά και Σαββίδη…
Ετσι όπως είναι η κατάσταση τώρα στον Ολυμπιακό το ματς για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής θεωρείται οριακό και στη σκέψη όλων δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Χωρίς Πέτρου, Χαϊκάλη

Χωρίς τους Πέτρου και Χαϊκάλη θα παραταχθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με το Χαϊδάρι. Ο Πέτρου δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση του, ενώ ο Χαϊκάλης ταλαιπωρείται στους κοιλιακούς
Άλλος «πονοκέφαλος» δεν υπάρχει για τον 40χρονο προπονητή των «ερυθρόλευκων», ο οποίος αύριο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας και όπως είναι φυσικό θα θελήσει να συνδυάσει με νίκη την πρώτη του παρουσία στο Βόλο.

Ανακοίνωση των Αustrian Boys
«Eπειδή παρόμοιο έργο το είδαμε και πριν δύο χρόνια και δεν έχουμε διάθεση να το παρακολουθήσουμε ξανά, εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στους παίκτες μας πως την Κυριακή θα πάρουμε επιτέλους την πρώτη νίκη και θα κάνουμε μια νέα αρχή.
Καλούμε τον κόσμο μας να πεισμώσει, να συσπειρωθεί. Όλοι να είμαστε παρόντες στο γήπεδο, να βοηθήσουμε με το δικό μας τρόπο για την επίτευξη αυτής της πολυπόθητης πρώτης επιτυχίας.
Επίσης, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σ’ αυτά που ακολουθούν, οι αντιδράσεις και οι εκδηλώσεις μας θα συνεχιστούν, για να γίνει επιτέλους ο ενιαίος Ολυμπιακός Βόλου. Όλοι την Κυριακή στο ΕΑΚ».

Στα Γιάννενα οι Νέοι
Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα νέων Β’ και Γ’ Εθνικής. Έτσι για τον 2ο όμιλο η ομάδα του Ολυμπιακού που στο πρώτο ματς έχασε 1-4 στα Κανάλια από τον Παναιτωλικό θα τεθεί αντιμέτωπη του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στην πρεμιέρα της διοργάνωσης «φιλοδώρησε» τη Δόξα με 6 γκολ στη Δράμα!!! Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 28/10 και ώρα 11:00 στο ΕΑΚ Ανατολής Ιωαννίνων, με διαιτητή τον Κ. Μπούμπα (Α. Σιόντης, Χ. Τσιρώνης) από τον σύνδεσμο Ηπείρου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης ημέρας:
Σάββατο 27/10: Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός (15:00), Αγροτικός Αστέρας-Καστοριά (15:30).
Κυριακή 28/10: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΣΚ Ολυμπιακός (11:00), Πιερικός-Κέρκυρα (11:00). Ρεπό θα έχει η Δόξα Δράμας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου