ΤΟΠΙΚΑ

Καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα Ειδικής Αγωγής

καινοτόμα-εκπαιδευτικά-προγράμματα-84311
Η Πανελλήνια Ένωση Ειδικών Παιδαγωγών διοργανώνει ημερίδα με θέμα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ειδική Αγωγή.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Θα παρουσιαστούν προγράμματα απ’ όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και όλους σχεδόν τους τύπους δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Εκτός από τη Θεσσαλία συμμετέχουν σχολεία από τις περισσότερες περιφέρειες της χώρας, από τη Θράκη έως την Αττική, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου.

Η ημερίδα αφορά εκπαιδευτικούς ειδικής και γενικής αγωγής, παράλληλης στήριξης, ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό, φοιτητές και γονείς μαθητών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες και πραγματοποιείται σε συνεργασία με σχολικούς συμβούλους, ειδικής και γενικής αγωγής, της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στη νοηματική.

Η Π.Ε.Ε.Π. επίσης ανακοινώνει την ίδρυση παραρτήματος της στη Θεσσαλία, έτσι ώστε να υπάρχει μόνιμη παρουσία στην περιοχή και να συμβάλλει στην αναβάθμιση της παρεχόμενης ειδικής αγωγής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου