ΤΟΠΙΚΑ

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

μικρεσ-αγγελιεσ-851206

1. Ζητούνται αντάρτες

Κυβέρνηση χώρας με άριστο κλίμα, εξαιρετικές ευκαιρίες ψυχαγωγίας και πολίτες πρόθυμους να προσέρχονται τακτικώς στις κάλπες, η οποία στηρίζεται σε κοινοβουλευτική πλειοψηφία μόλις δυο ψήφων, αναζητά αντάρτες βουλευτές να την ανατρέψουν.
Θα προτιμηθούν οι έχοντες προϋπηρεσία σε θέσεις υπουργών και υφυπουργών, και πιστεύοντες ότι είναι αναντικατάστατοι, χωρίς να αποκλείονται και εκείνοι οι οποίοι θεωρούν ότι άξιζαν οπωσδήποτε ένα χαρτοφυλάκιο, αλλά αδικήθηκαν.
Η εμπειρία μας στο να πορευόμαστε εν μέσω εσωτερικών ναρκοπεδίων, κτηθείσα κατά τρόπο οδυνηρό κατά την περίοδο 1993-1996, με την γνωστή κατάληξή της, την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εγγυάται εξασφαλισμένο αποτέλεσμα.
Η ύπαρξη ενσήμων περιστασιακού «μακεδονομάχου» θα ληφθεί επίσης σοβαρώς υπόψη, ως δοκιμασμένη από το παρελθόν τεχνογνωσία σαλαμοποίησης, η οποία οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Προσφέρονται μεγάλες ευκαιρίες προβολής.
Αποστείλατε βιογραφικό σημείωμα στη διεύθυνση «Μαξίμου Ενταύθα», υπόψη κ. Καραμανλή ή στην Οδό Ρηγίλλης, υπόψη κ. Ζαγορίτη.

2. Ζητούνται ποσότητες κόλλας

Κόμμα σοσιαλιστικών αρχών, αποτελούμενο εξ ολοκλήρου από ιδεολόγους, αναλόγου ήθους και πολιτικού πολιτισμού, όπερ αποδεικνύεται καθημερινώς, αναζητεί επειγόντως μεγάλες ποσότητες ισχυρής κόλλας, παραδοτέες αμέσως μετά την 11η Νοεμβρίου.
Στις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος θα πρέπει να περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:
*Δυνατότητα μετάλλαξης υπονομευτών και πρακτόρων σκοτεινών συμφερόντων, μίσθαρνων οργάνων διαπλεκόμενων συμφερόντων, υβριστών και καλπονοθευτών σε αγωνιστές της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού.
*Ικανότητα επούλωσης τραυμάτων προκληθέντων σε επεισοδιακές συνελεύσεις κομματικών οργάνων, τη συνδρομή καρεκλών, φιαλών και άλλων αντικειμένων.
* Αποτροπή ενστάσεων αμφισβήτησης του αποτελέσματος σε περίπτωση μικρής διαφοράς και μετατροπή του κόμματος σε συνομοσπονδία.
*Εξαφάνιση λεκέδων και άλλων στιγμάτων, προκληθέντων από εκατέρωθεν εκτοξευόμενες λάσπες και άλλους ρύπους.
Και τέλος να χαρίζει ένα λαμπερό χαμόγελο ικανοποίησης σε όλους, αφού και με το εκλογικό αποτέλεσμα της 16ης Σεπτεμβρίου τίποτα δεν χάσαμε, αφού τίποτα δεν είχαμε.
Πρόσφορες γίνονται δεκτές εξίσου και από το «παπανδρεϊκό» και από το «βενιζελικό» περιβάλλον.

Καλά έλεγε ο ΚΥΡ. Η Ελλάδα είναι παράδεισος για τους γελοιογράφους, αλλά και όλους τους δημοσιογράφους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου