ΤΟΠΙΚΑ

Τα αποτελέσματα των αλλαγών περιμένουν στον Ολυμπιακό, αισιοδοξώντας για πρώτη νίκη την Κυριακή με το Χαϊδάρι

τα-αποτελέσματα-των-αλλαγών-περιμένο-851206

Τα αποτελέσματα των αλλαγών θα περιμένουν την Κυριακή στον Ολυμπιακό, με το νέο προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο να ρίχνει το βάρος στην τακτική και στο ανέβασμα της ψυχολογίας.
Ο νεαρός προπονητής των «ερυθρόλευκων» θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα και ξεκίνησε ήδη τις «ενέσεις» ηθικού προς του παίκτες, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι σήμερα και αύριο θέλει να καταλήξει και στο σχήμα που θα ξεκινήσει η ομάδα την Κυριακή κόντρα στο Χαϊδάρι, θέλοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Η αλλαγή προπονητή αναμένεται να επηρεάσει θετικά την ομάδα, που ως τώρα έχει μια πορεία που θυμίζει την προηγούμενη παρουσία της στη Β Εθνική και την οποία θέλει να αλλάξει.
Ηδη στις σκέψεις κάποιων έχει έρθει η προπερυσινή περίοδος, που η ομάδα έκανε πρώτη νίκη στην 6η αγωνιστική… και στο τέλος έπεσε…
Τότε ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει με τρεις διαδοχικές ήττες από Χαϊδάρι (3-1, εκτός), Κέρκυρα (0-2, εντός) και Εργοτέλη (2-0, εκτός), στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Προοδευτική στο Βόλο, ακολούθησε νέα ήττα από τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό με σκορ 2-0 και μόλις την 6η αγωνιστική είχε μπορέσει να πετύχει την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής επικρατώντας 2-0 του Πανηλειακού στο Βόλο.
Και τότε, όπως και τώρα, στην 6η αγωνιστική υπήρχε νέος προπονητής, που κάνει την πρώτη νίκη, με μόνη διαφορά ότι στην προπερυσινή περίοδο ο Σταύρος Διαμαντόπουλος ήταν ο τρίτος στην σειρά μετά τους Κουρμπανά και Σαββίδη…
Ετσι όπως είναι η κατάσταση τώρα στον Ολυμπιακό το ματς για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής θεωρείται οριακό και στη σκέψη όλων δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.
Οι ερυθρόλευκοι, που αγνοούν τη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, κόντρα στο Χαϊδάρι θα κυνηγήσουν το πρώτο τους «τρίποντο», ώστε να μπορέσουν να ξεκολλήσουν από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ θέλουν να αλλάξουν και το αρνητικό ρεκόρ που διαγράφουν χωρίς νίκη και χωρίς γκολ σε δυο ματς στο Βόλο.
Με εξαίρεση το ματς στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αγρ. Αστέρα (που είναι και το μοναδικό στο οποίο οι ερυθρόλευκοι μπόρεσαν να σκοράρουν), στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Ολυμπιακός σίγησε στην επίθεση, παρά το γεγονός ότι θεωρητικά φέτος έχει τις περισσότερες λύσεις, ενώ στην άμυνα, που ήταν η δύναμή του, φέτος έχει δεχθεί γκολ σε 4 από τα 5 ματς…
Τα πράγματα γίνονται πάντως ακόμη δυσκολότερα, εάν κάποιος ρίξει μία ματιά στο πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών, αφού ο Ολυμπιακός θα δώσει την Κυριακή ένα ματς στο Βόλο και αμέσως μετά συνεχόμενα δυο μακριά από την έδρα του. Την Κυριακή θα παίξει με το Χαϊδάρι, ενώ θα ακολουθήσουν τα ματς με Ιωνικό (4/11) και Καστοριά (11/11) εκτός έδρας…
Στην 9η αγωνιστική θα επιστρέψει πάλι στο Βόλο για να υποδεχθεί τον Πιερικό, ενώ στην 10η θα παίξει στην Καισαριανή με τον Εθνικό Αστέρα.
«Σ’ αυτή τη φάση δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, αλλά να δείξουμε έργο. Η ομάδα χρειάζεται δουλειά, αλλά αισιοδοξώ πως ημέρα με την ημέρα θα γινόμαστε καλύτεροι», τονίζει από την ημέρα που ανέλαβε ο Παπαδόπουλος, που γνωρίζει ότι δεν έχει εύκολη αποστολή, μια και το Χαϊδάρι του επίσης νεαρού τεχνικού Β. Βούζα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες επί του Εθνικού και της Καλαμάτας.
*Την Κυριακή στις 11 το πρωί η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού παίζει στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου