ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Μαζική αναπλήρωση της τρίχρονης «απουσίας» του από τα πολιτικά δρώμενα φαίνεται να επιχειρεί ο Κ. Σημίτης, κάνοντας την τρίτη του παρέμβαση σε 40 ημέρες, μετά το βράδυ των εκλογών. Κατά σύμπτωση και οι τρεις είχαν σχέση με τις εσωτερικές διαδικασίες εκλογής του νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Αυτή τη φορά από το Λονδίνο αμφισβήτησε την ορθότητα του τρόπου εκλογής του νέου προέδρου, με τη συμμετοχή μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ σε ανοιχτή ψηφοφορία (προτιμά εκλογή από συνέδριο αντιπροσώπων). «Ποιος εγγυάται ότι θα επιλέξουν τον ικανότερο;» αναρωτήθηκε.
Ε, τώρα που τα γκάλοπ δείχνουν ότι μάλλον «κλειδώνει» η εκλογή του Παπανδρέου, μίλησε…

Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, θα δικαιούται τον τίτλο του «επίτιμου του ΠΑΣΟΚ»…

Απτόητος συνεχίζει ο Πολύδωρας. Αυτή τη φορά μέσω της «Εστίας». Ολο και πιο κοντά στο ακροσυντηρητικό ακροατήριο (μέχρι και ο Καρατζαφέρης συγκινήθηκε), όλο και πιο μακριά από την υπόλοιπη Ν.Δ. τον βλέπω…

Και ο Ρουσόπουλος κάνει ό,τι μπορεί για να πριονίσει κι άλλο τον Αλογοσκούφη στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος….

Ας ευχηθούμε ότι η βολιώτικη αποστολή θα επιστρέψει από την Πεσκάρα με την υπογραφή ανάθεσης διοργάνωσης των Μεσογειακών του 2013 στο Βόλο και τη Λάρισα. Δεν χάνεται αυτή η υποψηφιότητα, γιατί είμαστε οι καλύτεροι.
Ας ελπίσουμε μόνο ότι δεν θα χρειαστεί να προβληθεί και το σποτάκι που υποτίθεται «αγκαλιάζει» όλη τη Μεσόγειο, με την ανάλογη μουσική υπόκρουση. Μη νομίσουν οι «αθάνατοι» ότι το ίδιο πρόχειρη θα είναι και η διοργάνωση…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου