ΤΟΠΙΚΑ

Επιχορήγηση «ανάσα» για το Παντελής Μαγουλάς

επιχορήγηση-ανάσα-για-το-παντελής-μ-851206

Ενα ένα τα προβλήματα της Νίκης φαίνεται πως τακτοποιούνται, «λύνοντας τα χέρια» των διοικούντων την κυανόλευκη ΠΑΕ. Μετά την ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο, η επιχορήγηση που εγκρίθηκε για τις εργασίες στο Παντελής Μαγουλάς έρχεται να βοηθήσει την ομάδα, δίνοντας την λύση για την θρυλική «κλούβα» και στην εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει.
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, εγκρίθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ένα σεβαστό ποσό (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 30.000 ευρώ) για την έναρξη των εργασιών στο γήπεδο της Μαιάνδρου και την αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Οι φίλαθλοι περιμένουν βέβαια τα λόγια να… γίνουν έργα, καθώς και στο παρελθόν υπήρξαν υποσχέσεις για την άμεση έναρξη των βελτιωτικών εργασιών στο γήπεδο της Νίκης, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, προκαλώντας την οργή των οργανωμένων, που ήθελαν την «κλούβα» για έδρα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πάντως αυτή τη φορά φαίνεται πώς οι υποσχέσεις, έστω και αργά, θα υλοποιηθούν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς στην Αρτα με την Αναγέννηση συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οι Βούλγαρης και Μητράκας επέστρεψαν στις προπονήσεις με ατομικό πρόγραμμα χθες και από σήμερα θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ και ο Λάνγκερ γυμνάστηκε μόνος του, αλλά δεν υπάρχει προς το παρών ανησυχία για την παρουσία του στο ματς με την Αναγέννηση. Ετσι πέραν των γνωστών προβλημάτων του τιμωρημένου Μακράκη και του τραυματία Κουκουλή, δεν θα υπάρχουν επιπλέον απουσίες μέχρι στιγμής τουλάχιστον για τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Ζαλίκα.

Καταγγελία στον Αθλητικό Δικαστή
Πολλά επεισόδια αναμένεται να έχει η κόντρα με τον Θερμαϊκό, που ξέσπασε μετά την ένσταση των πρασίνων για κακή δήθεν συμμετοχή του Τσέροβιτς στον αγώνα της Κυριακής. Η Νίκη χθες κατήγγειλε στον Αθλητικό δικαστή τον Θερμαϊκό, υποστηρίζοντας σύμφωνα με το νομικό της εκπρόσωπο κ. Κώστα Μπάϊμπα ότι ο ισχυρισμός της ένστασης που έκανε η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι παντελώς αναληθής και ψευδής και υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι άνθρωποι της ομάδας της ΠΑΕ του Θερμαϊκού είχαν πλήρη γνώση ότι ουδέποτε ο παίκτης συμμετείχε σε επίσημο φιλικό ή διεθνή αγώνα, με οποιαδήποτε εθνική ομάδα της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Σύμφωνα με τον κ. Μπάϊμπα μετά την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας ο ποδοσφαιριστής της Νίκης διατηρεί το δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδος ως Ελληνας υπήκοος. Η ΠΑΕ της Ν. Ιωνίας στην καταγγελία της στον αθλητισμό δικαστή αναφέρει ότι η δημοσίευση αυτής της ένστασης στον Τύπο, παρουσιάζει την ομάδα της Νίκης Βόλου ότι αγνοεί τους κανονισμούς και κατ’ αυτόν τον τρόπο την δυσφημεί στο φίλαθλο κοινό, μειώνει την αξιοπιστία της και το κύρος της προς τους φιλάθλους και τους συναλλασσόμενους με την ΠΑΕ και έχει αντίκρισμα και στο ποδοσφαιρικό τμήμα που αποτελείται από νεαρούς παίκτες που επηρεάζονται από τέτοια δημοσιεύματα. Λόγω αυτής της καταχρηστικής συμπεριφοράς του Θερμαϊκού η Νίκη επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα και ζητά τις προβλεπόμενες από τον ΚΑΠ κυρώσεις.

Λαρισαίος διαιτητής στην Αρτα
Διαιτητική τετράδα από την Λάρισα θα διευθύνει την αναμέτρηση στην Αρτα μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης και της Νίκης. Ο Ι. Αγγελακόπουλος ορίστηκε να είναι ο διαιτητής του παιχνιδιού με βοηθούς του τους κ.κ. Ευαγγέλου και Τσακνάκη και 4ο τον Γ. Αναστασίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου