ΤΟΠΙΚΑ

Ναρκωτικά χάπια με μαϊμού συνταγές

ναρκωτικά-χάπια-με-μαϊμού-συνταγές-851206

Με νοθευμένες ιατρικές συνταγές 35χρονος από τη Νέα Ιωνία προμηθευόταν ναρκωτικά χάπια, τα οποία στη συνέχεια μεταπωλούσε σε τοξικομανείς. Η παρατηρητικότητα όμως του έκτου στη σειρά φαρμακοποιού, που επισκέφθηκε σε διάστημα τριών μηνών, σταμάτησε τη δράση του.
Ειδικότερα, στις 6.15 το απόγευμα ο 35χρονος ιδιωτικός υπάλληλος συνελήφθη από τους αστυνομικούς, μετά από καταγγελία φαρμακοποιού του Βόλου, καθώς με νοθευμένη συνταγή ιατρού των Αθηνών αγόρασε δύο κουτιά που περιείχαν 30 δισκία υπνοστεντόν. Ο φαρμακοποιός ειδοποίησε τους αστυνομικούς που στη συνέχεια τον συνέλαβαν
Σε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν ακόμη 53 ναρκωτικά χάπια διαφόρων ειδών, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως επίσης ακόμη πέντε ίδιες νοθευμένες ιατρικές συνταγές με τις οποίες τους τελευταίους τρεις μήνες είχε προμηθευτεί διαφόρων ειδών ναρκωτικά χάπια.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 32χρονος είχε φωτοτυπήσει την ιατρική συνταγή σε έγχρωμα αντίγραφα και στη συνέχεια με καλλιτεχνία άλλαζε τις ημερομηνίες και τους αριθμούς της συνταγής.
Ο 35χρονος αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα υπηρεσίας, ενώ σημειώνεται ότι πριν από ένα περίπου χρόνο ο ίδιος είχε συλληφθεί πάλι για την ίδια αξιόποινη πράξη.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου