ΤΟΠΙΚΑ

Συνταξιούχος τραπεζικός βρέθηκε κρεμασμένος στη Μακρινίτσα

συνταξιούχος-τραπεζικός-βρέθηκε-κρε-88198

Με απαγχονισμό έθεσε τέλος στη ζωή του 69χρονος συνταξιούχος τραπεζικός, ο οποίος τον τελευταίο ένα περίπου χρόνο είχε αγοράσει σπίτι στη Μακρινίτσα, όπου διέμενε.

Δεν καταγόταν από τη Μαγνησία ο ηλικιωμένος αυτόχειρας, άτομο μοναχικό που επέλεξε να μετακομίσει και να ζήσει πρόσφατα στη Μακρινίτσα, έλεγαν οι πληροφορίες. Όσοι τον έβλεπαν μιλούσαν για άτομο καταθλιπτικό και εσωστρεφές, που περιοριζόταν μόνο στον χαιρετισμό και δεν ανοιγόταν για να μιλήσει σχετικά με τα προβλήματα που έδειχνε ότι τον απασχολούν.

Το σώμα του βρέθηκε χθες να αιωρείται από κληματαριά στο χώρο ιδιοκτησίας του και η ιατροδικαστική έρευνα θα δείξει πόσες ημέρες πριν είχε επέλθει ο θάνατος, καθώς το σημείο όπου έδωσε τέρμα στη ζωή του δεν ήταν ορατό από περαστικούς από το σημείο.

Στην κατοικία του, εκατό μέτρα από την πλατεία της Μακρινίτσας, συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της περιοχής, παρακολουθώντας τις έρευνες της Αστυνομίας. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη για τη μεταφορά της σορού στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου