ΤΟΠΙΚΑ

Να επουλώσει τις πληγές του θέλει ο Εθνικός Ολυμπιακός

να-επουλώσει-τις-πληγές-του-θέλει-ο-εθν-851206

Με στόχο να ανακάμψει από τα χτυπήματα που δέχτηκε από την διαιτησία την περασμένη Κυριακή ο Εθνικός Ολυμπιακός έχει μπει και πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος, ξεχνώντας την ήττα από την Καβάλα και τον άδικο τρόπο που αυτή ήρθε. Άλλωστε οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν καιρό για χάσιμο… Η βολιώτικη ομάδα φιλοξενεί το Πολύκαστρο στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο (3 μ.μ.) για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, μιας και ο ΑΣΚ Ολυμπιακός αγωνίζεται επίσης στην έδρα του και το τερέν του σταδίου του Βόλου είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο για να αντέξει δυο αγώνες μέσα σε δυο μέρες.
Να θυμίσουμε ότι το γήπεδο του ΕΑΚ δεν παραχωρείται καν για τις προπονήσεις των ομάδων που το χρησιμοποιούν ως έδρα. Κάπως έτσι για πρώτη φορά ο Εθνικός Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει στο φετινό πρωτάθλημα ως έδρα του το Πανθεσσαλικό.
Τα προβλήματα για τον Μιχάλη Ζιώγα μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής είναι και πάλι πολλά και ο Λαρισαίος τεχνικός καλείται να τα φέρει εις πέρας, ανατρέποντας και την κακή ψυχολογία στην οποία έχει περιέλθει και η ομάδα. Η νίκη κόντρα στο Πολύκαστρο είναι αναγκαία, ώστε οι ερυθρόλευκοι να ξεκολλήσουν από τους τέσσερις βαθμούς, στους οποίους βρίσκονται από τις πρώτες αγωνιστικές. Μετά τα όσα δραματικά έλαβαν χώρα στο ΕΑΚ, ο Εθνικός Ολυμπιακός θα πρέπει εκτός από το να αλλάξει έδρα προσωρινά, να αλλάξει και θέση στη βαθμολογία.
Με προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο πέρασε η χθεσινή ημέρα για το ερυθρόλευκο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Ολυμπιακού γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ζιώγα και του συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιου, από αυτή όμως απείχε ο Ζίμον Σαβάλα. Ο Πολωνός μέσος συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή που του υπέδειξε ο νέος γιατρός που επισκέφθηκε, ώστε να αποφύγει την εγχείρηση και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ακόμη ένα δεκαήμερο. Βέβαια αυτό είναι το ιδανικότερο σενάριο, καθώς δεν έχει αποκλειστεί ακόμη το γεγονός ο ερυθρόλευκος μέσος να περάσει από το χειρουργείο. Από εκεί και πέρα τραυματίας είναι και ο Σάσα Γέλοβατς, που αποκόμισε ένα κάταγμα στον καρπό με αποτέλεσμα χθες να του τοποθετηθεί νάρθηκας. Πάντως η συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο ματς δεν χρίζει αμφιβολίας και αναμένεται να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα.
Οι ερυθρόλευκοι, πέρα από την απουσία του Σαβάλα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τις απουσίες των Σαρηγιαννίδη και Μητσιόπουλου, οι οποίοι αποβλήθηκαν κόντρα στην Καβάλα. Επικρατέστερος να αγωνιστεί στην θέση του αριστερού μπακ και του Σαρηγιαννίδη είναι ο Θανάσης Μπέκος, ενώ ως εναλλακτικές λύσεις στους αμυντικούς υπάρχουν οι Σκρέκας, Γκάγκας και Γεωργατζιάς, με τον τελευταίο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί ως παρτενέρ του Ευθυμιάδη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου