ΤΟΠΙΚΑ

Η προσοχή της Νίκης αποκλειστικά στην έξοδο στην Αρτα

η-προσοχή-της-νίκης-αποκλειστικά-στην-851206

Το δύσκολο παιχνίδι με την Αναγέννηση στην Αρτα έχουν αρχίσει να σκέφτονται στη Ν. Ιωνία, δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξοι για την συνέχεια των καλών εμφανίσεων που θα αποφέρει το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα. Οι κυανόλευκοι, που επέστρεψαν στις επιτυχίες μέσω Θέρμης, πραγματοποιούν ακόμη μια έξοδο την Κυριακή και χθες το πρωί ξεκίνησαν με μερικά μικροπροβλήματα την προετοιμασία τους.
Συγκεκριμένα οι Μητράκας και Βούλγαρης ταλαιπωρούνται ακόμη από ίωση και δεν συμμετείχαν στην προπόνηση, ενώ κάποιες ενοχλήσεις νιώθει και πάλι ο Λάνγκερ. Σε καμία περίπτωση πάντως η κατάσταση των τριών προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών δεν χρίζει ιδιαίτερης ανησυχίας και ίσως και από σήμερα να δοκιμάσουν να γυμναστούν κανονικά. Από το ματς στην Αρτα θα απουσιάσουν πάντως σίγουρα ο Μακράκης που είναι τιμωρημένος και ο Κουκουλής που προχθές υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στο γόνατο για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστού που υπέστη. Ο νεαρός αμυντικός υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε έξι μήνες περίπου.

Ν. Ζαλίκας: «Επικίνδυνη έξοδος»
Επικίνδυνη θεωρεί την έξοδο στην Αρτα ο Νίκος Ζαλίκας. Μιλώντας για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στον «Τ» ο 45χρονος προπονητής δήλωσε: «Τέτοια εκτός έδρας παιχνίδια εγκυμονούν σίγουρα κινδύνους. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, αλλά θα υπάρχει και για τους αντιπάλους μας. Πιστεύω να είμαστε αυτοί που στο τέλος θα πανηγυρίσουμε, θέλοντας πολύ τους τρεις βαθμούς», είπε ο Κατερινιώτης τεχνικός και στην συνέχεια σχολίασε την αρνητική διαιτησία στο παιχνίδι με τον Θερμαϊκό: «Πραγματικά ήταν αρνητικός ο διαιτητής στην Θέρμη. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι αποτελεί ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν θα γενικευτεί ένα τέτοιο φαινόμενο στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ρύθμιση των χρεών
Εγκρίθηκε χθες από την εφορία το αίτημα της Νίκης για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο νόμο για την ρύθμιση των χρεών της προς το Δημόσιο. Η μηνιαία καταβολή ορίστηκε στα 1.367 ευρώ το μήνα.

Καμία ανησυχία για την ένσταση
Ενσταση για κακή συμμετοχή του Σέρτζιαν Τσέροβιτς κατέθεσε χθες ο Θερμαϊκός. Οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν ότι η Νίκη αγωνίζονταν με τέσσερις ξένους στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο οι άνθρωποι της κυανόλευκης ΠΑΕ δηλώνουν πως δεν ανησυχούν, καθώς ο έμπειρος μέσος αγωνίζεται ως Ελληνας στο πρωτάθλημα και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στο δελτίο του, που να είναι αντίθετο προς τους κανονισμούς του ΚΑΠ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου