ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

«Δούλεψε» πάλι το… ασυγκράτητο του χαρακτήρα του Βενιζέλου. Ακόμη και αν δεν τα είπε ακριβώς έτσι, για το αν δηλαδή τα εισοδήματα του Παπανδρέου δικαιολογούν τον τρόπο ζωής του, τις μπηχτές του τις έριξε και για τα «πόθεν έσχες» και για το ότι οι αντίπαλοί του είναι «ανεπάγγελτοι», ενώ ο ίδιος καθηγητής συνταγματολόγος, όπως είπε.

Και αν του έλεγαν εκείνη την ώρα «ο ανεπάγγελτος Καραμανλής έγινε πρωθυπουργός δις», τι θα απαντούσε;

Πάντως, αν και ικανότερος για αντίπαλος του Καραμανλή κατά τα γκάλοπ, από το βράδυ των εκλογών ως τώρα έκανε περισσότερα λάθη (ορισμένα τα παραδέχθηκε και ο ίδιος) από τον Καραμανλή.

Μήπως όμως και έχει βάση η υπόνοια ορισμένων ότι ίσως το παρατραβάει μπας και προκαλέσει πειθαρχικά μέτρα που θα του δώσουν πόντους στην κούρσα, την οποία πλέον δεν την οδηγεί; Διότι με όλα αυτά μόνο την ενότητα δεν μπορούν να εγγυηθούν οι αντίπαλοι…

Μπορεί να σκοτώθηκαν στην Κοζάνη οι σύντροφοι, όμως γενικά όταν συναντώνται οπαδοί αντιπάλων υποψηφίων, βλέπεις στο βλέμμα τους μία συντροφική αγάπη. Πώς λέμε «τη σκότωσε, γιατί την αγαπούσε…»!

Στη Ν.Δ. θέλουν να χαρούν για το ΠΑΣΟΚ και δεν τους αφήνουν οι αυξανόμενοι δυσαρεστημένοι. Κάθε μέρα και ένας ακόμη προστίθεται. Ως «νοικοκυραίοι» όμως και «ανίψια φρονίμων», έχουν παραγγείλει αιμοστατικά και υπογλώσσια, ευχόμενοι να αποδειχθούν αχρείαστα.

Πάντως το θέαμα μας το προσφέρουν απλόχερα. Αν μας εξασφαλίσουν και τον άρτον, έχουν ελπίδες και γι’ άλλη επανεκλογή…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου