ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό

αλλαγή-προπονητή-στον-ολυμπιακό-851206

Και το όνομα αυτού Σούλης Παπαδόπουλος. Μετά το διαζύγιο που επήλθε μεταξύ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και του Κώστα Σταματίου θέμα χρόνου ήταν να ανακοινωθεί από την ερυθρόλευκη διοίκηση και ο αντικαταστάτης του Αλμυριώτη τεχνικού στον ερυθρόλευκο πάγκο. Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν άμεσα στην αντικατάσταση του πρώην πια προπονητή τους, καθώς από την ερχόμενη Κυριακή οι ερυθρόλευκοι θα επιχειρήσουν μια νέα εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Ο πρώην τεχνικός της Προοδευτικής βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου από χθες το απόγευμα και το μόνο που υπόσχεται μέσω του Ταχυδρόμου στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι σκληρή δουλειά και προσπάθεια.

Συνάντηση με τους παίκτες
Την πρώτη του επαφή με τους παίκτες είχε χθες ο νέος τεχνικός του συλλόγου Σούλης Παπαδόπουλος. Ο 40χρονος προπονητής είχε συνάντηση με τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές για την πρώτη γνωριμία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα και πάλι στο γήπεδο. Ο Σούλης Παπαδόπουλος στην συνέχεια κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να συζητηθούν και να κλείσουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες στην συνεργασία των δύο πλευρών. Για την νέα πρόκληση στη καριέρα του ο φέρελπις τεχνικός τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πως “η ομάδα είναι σε δύσκολη βαθμολογικά θέση, αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί. Χρειαζόμαστε σκληρή δουλειά σε κάθε προπόνηση, ώστε να μπορέσουμε να ανακάμψουμε βαθμολογικά. Αν δεν πίστευα σε κάτι τέτοιο άλλωστε δεν θα ήμουν εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον κ. Βασιλειάδη για την τιμή που μου έκανε να έρθω σε μια ομάδα με κόσμο και ιστορία. Την ομάδα του Ολυμπιακού την έχω παρακολουθήσει φέτος σε κάποια παιχνίδια και έχει καλό υλικό. Θα ήθελα να πω στους πιστούς φίλους της ομάδας πως σε κάθε παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές θα δίνουν το παν και θα παίζουν για την φανέλα”.

Η προπονητική πορεία του Σούλη Παπαδόπουλου
Ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα την σεζόν 1999-00, όταν και κάθισε στον πάγκο της Προοδευτικής μέχρι την περίοδο 2004-05, συμπληρώνοντας 137 αγώνες πρωταθλήματος σε Α και Β Εθνική. Το καλοκαίρι του 2004 αφήνει την Προοδευτική και αναλαμβάνει τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ομως η συντριβή από την ΑΛΚΗ μόλις στην 2η αγωνιστική με 6-1, προκαλεί την παραίτησή του στις 26 Σεπτεμβρίου 2004. Στις 31 Ιανουαρίου 2005 αναλαμβάνει την Καστοριά, αλλά δύο μέρες μετά φεύγει για προσωπικούς λόγους. Στις 6 Φεβρουαρίου αναλαμβάνει τον Πανηλειακό. Παραιτείται στις 13 Μαΐου, πριν από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό εντός έδρας, καθοριστικό για τον αντίπαλο. Το καλοκαίρι του 2005 επιστρέφει στην Προοδευτική, όπου μένει ως το καλοκαίρι του 2007, όταν και η ομάδα από την Β Εθνική πέφτει στο Περιφερειακό. Αμέσως αναλαμβάνει τον Βύζαντα Μεγάρων, αλλά μένει μόλις για δύο παιχνίδια, αφού με ισάριθμες ήττες απομακρύνεται. Συνολικά ο Έλληνας τεχνικός γεννημένος στις 19/07/67 έχει καθίσει στο πάγκο ομάδας σε 205 αγώνες πρωταθλήματος με 66 νίκες 52 ισοπαλίες και 87 ήττες απολογισμό.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Κώστα Σταματίου
Με τον κ. Θεόφιλο Βασιλειάδη συναντήθηκε χθες ο Κώστας Σταματίου, οπότε και αποφασίσθηκε η διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών. Στην συνέχεια ο Αλμυριώτης τεχνικός μίλησε με τους ποδοσφαιριστές της πρώην του ομάδας και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια. Ο πρώην ερυθρόλευκος τεχνικός προέβη μάλιστα σε ανακοίνωση κατά την οποία αναφέρει: “Συνεκτιμώντας την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα και την αγάπη που νιώθω γι’ αυτή μετά από τόσα χρόνια που την υπηρέτησα, με κοινή απόφαση εμού και του κ. Βασιλειάδη αποχωρώ από την ομάδα, προσδοκώντας στην ψυχολογική ανάταση του ηθικού των παικτών. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, στους παίχτες, στους φιλάθλους, στη διοίκηση και στον κ. Βασιλειάδη. Εύχομαι ο Ολυμπιακός μια μέρα να φθάσει ψηλά, γιατί το αξίζει και το αξίζει και η πόλη του Βόλου.”

Νέα ήττα
Χωρίς να γνωρίσει καμία αντίσταση, ο Ηλυσιακός πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του, καθώς επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου