ΤΟΠΙΚΑ

Πολύτιμος βαθμός κόντρα σε Θερμαϊκό και διαιτησία

πολύτιμος-βαθμός-κόντρα-σε-θερμαϊκό-κ-851206

Κόντρα στην διαιτησία και στον ισχυρό Θερμαϊκό η Νίκη κατάφερε να αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της από την Θεσσαλονίκη προχθές το απόγευμα, γεγονός που έχει γεμίσει με ικανοποίηση παίκτες και τεχνική ηγεσία. Με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα γκολ του Χατζηπαντελίδη στο 53’, το τρίτο του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών.
Αυτό που προβλημάτισε πάντως όλα τα μέλη της αποστολής των κυανόλευκων ήταν η εχθρική συμπεριφορά και τα φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κωνσταντινίδη από την Καβάλα, που κιτρίνισε τρεις παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας και απέβαλλε χωρίς σοβαρό λόγο τον Μακράκη στο 57’. Για το μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου η Νίκη αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες, ωστόσο κράτησε το αποτέλεσμα και πήρε την πολυπόθητη ισοπαλία.
Στην ενδεκάδα που παράταξε ο Νίκος Ζαλίκας, η μόνη αλλαγή σε σχέση με το ματς με τα Γιαννιτσά αφορούσε στον νεαρό Μακράκη, που πήρε θέση στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο δίπλα στον Σάμπλιακ λόγω του τραυματισμού του Πάγκαλη, ενώ έμειναν στον πάγκο και πέρασαν ως αλλαγές στο παιχνίδι οι Χρέντσαρ και Λάνγκερ, που προέρχονταν από τραυματισμούς και σίγουρα στα επόμενα ματς θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Με μοναδικό προωθημένο το Ντούλα, οι κυανόλευκοι πόνταραν, για άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι στις αντεπιθέσεις και κατάφεραν στο 53’ με τον Χατζηπαντελίδη να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης που τους χάρισε τον βαθμό.
Ο Γιώργος Δινόπουλος ήταν για άλλη μια φορά ο «φύλακας άγγελος» της Νίκης, αφού σε τρεις περιπτώσεις στην επανάληψη έκανε σημαντικές επεμβάσεις σε προσπάθειες, των Μαυρομματίδη, Διαμαντόπουλου και Παπατζίκου. Η φιλοξενούμενη ομάδα θα μπορούσε να φύγει και με το διπλό αν ευστοχούσαν σε δυο καλές στιγμές οι Ντούλας και Τσέροβιτς. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα τυχερό γκολ στο 40’, όταν το σουτ του Θεοδωρίδη, κόντραρε στο πόδι του Σάμπλιακ, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Δινόπουλο, καταλήγοντας στα δίκτυα, ενώ στο 50’ είχαν δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ν. Παπαδόπουλου.
Στο πλευρό των παικτών του Νίκου Ζαλίκα βρέθηκαν περισσότεροι από 150 οπαδοί, που δεν σταμάτησαν στιγμή να ενθαρρύνουν την ομάδα τους, ακόμη και όταν αυτή ήταν πίσω στο σκορ.
Οι κυανόλευκοι την επόμενη αγωνιστική αγωνίζονται ξανά εκτός έδρας, κόντρα στην Αναγέννηση Αρτας. Για σήμερα ο Νίκος Ζαλίκας έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση, ξεκινώντας την προετοιμασία για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
1 1
Σκόρερ: 40’ Θεοδωρίδης – 53’ Χατζηπαντελίδης
Κίτρινες: Διαμαντόπουλος – Δινόπουλος, Κουτσογιάννης, Ντούλας
Κόκκινη: 57’ Μακράκης (2η κίτρινη)
Διαιτητής: Κωνσταντινίδης (Καβάλας)
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ: Καρουλίδης, Τσετιροκλής, Μερεσιώτης (65’ Διαμαντόπουλος), Ν. Παπαδόπουλος, Νάκου, Δεργιαδές, Μαυρομματίδης, Λευκαρίτης, Φ. Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης (75’ Παπατζίκος), Λουίζος (80’ Δρόσος)
ΝΙΚΗ: Δινόπουλος, Κουτσογιάννης, Κωστής (83’ Χρέντσαρ), Σάμπλιακ, Μακράκης, Μπουτογιάννης, Κουτελιέρης, Μητράκας (44’ Τσέροβιτς), Χατζηπαντελίδης, Βούλγαρης (46’ Λάνγκερ), Ντούλας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου