ΤΟΠΙΚΑ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Χρήστος Χατζηπαντελίδης

πρωταγωνιστεσ-χρήστος-χατζηπαντελί-851206

Ηταν ο σκόρερ των δυο τερμάτων στην Καρδίτσα, όπου η Νίκη πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Προχθές «χτύπησε» ξανά σε εκτός έδρας ματς, αυτή την φορά στη Θέρμη και με το γκολ που πέτυχε χάρισε στην ομάδα του έναν υπερπολύτιμο βαθμό.
Ο λόγος για τον Χρήστο Χατζηπαντελίδη, που ήρθε στη Ν. Ιωνία το καλοκαίρι που μας πέρασε επηρεασμένος θετικά από την παρουσία του Νίκου Ζαλίκα στον πάγκο. Απέρριψε καλύτερες οικονομικές προτάσεις και φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. Ο αριστεροπόδαρος χαφ, Γιαννιώτης στην καταγωγή, ξεκίνησε την καριέρα του από την Δάφνη Ερυθρών. Αγωνίστηκε στην συνέχεια στον Αθηναϊκό, στην Κέρκυρα, στον ΠΑΣ Γιάννινα (Α’ Εθνική), στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και στην Πρέβεζα, ενώ φόρεσε την φανέλα με το εθνόσημο με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας μας. Φέτος αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Μπορεί να χρησιμοποιήσει με την ίδια ευχέρεια και το δεξί του πόδι, ενώ ξεχωρίζει για τις τεχνικές του ικανότητες.
Ο ίδιος δηλώνει αδιάφορος για το γεγονός ότι αυτή την στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ της Νίκης: «Το γεγονός ότι είμαι πρώτος σκόρερ δεν μου λέει τίποτα. Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα κατάφερνα να πετύχω κανένα γκολ. Όλα έρχονται από την ομαδική δουλειά. Χθες ήμουν εγώ ο σκόρερ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Οι φιλοδοξίες δεν σταματούν ποτέ στην ζωή. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και δουλεύω για το καλύτερο, όμως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και μόνο μέσα από την ομάδα μπορείς να διακριθείς», τονίζει ο 26χρονος μέσος και στην συνέχεια μιλάει για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον ρόλο της ομάδας του σε αυτό: «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρχει καλύτερη λειτουργία και σε άλλα επίπεδα. Εχουμε πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαστε ένα καινούριο σύνολο και χρειαζόμαστε χρόνο. Θεωρώ ότι στην συνέχεια θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανέβουμε κατηγορία, αλλά δεν είναι σωστό να θέτουμε από νωρίς τόσο υψηλούς στόχους. Δεν είμαστε παρά μόνο στην αρχή ενός μαραθώνιου που μπορεί να κρύβει ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες εκπλήξεις. Θέλουμε την άνοδο και προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μόνο έτσι μπορείς να καταφέρεις κάτι».
Οσο για τους φιλάθλους της Νίκης, ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης σχολίασε: «Μας ακολουθούν παντού, μας βοήθησαν και στην Θέρμη, ήταν εκεί και μας χειροκρότησαν, όπως και μετά την ήττα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Είναι σημαντική για μας η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου