ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ταχυδρόμος χτυπάει πάντα … 2 φορές

ο-ταχυδρόμος-χτυπάει-πάντα-2-φορές-851206

Τους βαρεθήκαμε
Οι καθημερινές εμφανίσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές των υποστηρικτών των υποψηφίων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ πραγματικά δεν προσφέρουν τίποτε καινούργιο στην πολιτική σκηνή. Ασαφείς θέσεις, ιδεολογήματα, αοριστίες. Πώς να αποφασίσει ο υποτιθέμενος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ στις 11 Νοεμβρίου; Ο Παπανδρέου ζητά «ανανέωση της εντολής». Άραγε υπάρχει ισχυρότερη εντολή από την εντολή του ελληνικού λαού στις εθνικές εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου; Αυτή την εντολή δεν την έλαβε σοβαρά υπόψη; Μήπως πρέπει ο ίδιος να ξεκαθαρίσει τις πολιτικές του θέσεις (στροφή αριστερότερα ή στο κέντρο) και μετά να πάρει εντολή από τους ψηφοφόρους του; Το τελευταίο ερώτημα ισχύει και για τον Βενιζέλο. Ολοφάνερη η προσπάθειά του να κρατήσει τις ισορροπίες μέσα στο κόμμα, να μην δυσαρεστήσει κανένα, προκειμένου να αλιεύσει περισσότερους σταυρούς. Και οι δύο απευθύνονται στους φίλους και οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, υπενθυμίζοντάς τους τι έχουν κάνει στην πολιτική τους πορεία έως τώρα και όχι τι σκοπεύουν να κάνουν από δω και μπρος. Λευκές επιταγές δεν δίδονται όμως. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είναι προβληματισμένος, μπερδεμένος και εν τέλει αδύναμος να αποφασίσει ξεκάθαρα. Πάρτε πολιτικές θέσεις επιτέλους, κύριοι υποψήφιοι. Ξεκάθαρες θέσεις και απαντήστε στα καίρια προβλήματα του ελληνικού λαού.
Μ.Ζ

Πλατεία Ομονοίας
«Βόλος: Το κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη, όταν στο λιμάνι αδειάζουν τα φέρι-μπόουτ και τα εμπορευματικά πλοία, παραπέμπει σε πλατεία Ομονοίας. Λόγω της γεωγραφίας η πόλη περιορίζεται ανάμεσα στη θάλασσα και δύο ορεινούς όγκους, γεγονός που δεν της επιτρέπει περαιτέρω οικιστική ανάπτυξη. Τα αυτοκίνητα σε ώρες αιχμής, σε συνδυασμό με τα δεκάδες φορτηγά, μετατρέπουν σε κόλαση τους πέντε κεντρικούς της δρόμους. Ο Περιφερειακός της πόλης, που θα προσφέρει ανάσα στο κυκλοφοριακό, αναμένεται να ολοκληρωθεί στο σύνολό του στο τέλος του 2008, παρά το γεγονός ότι η αναγκαιότητά του προέκυψε πριν από 30 χρόνια». Η άποψη του Αθηναίου δημοσιογράφου που φιλοξενείται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας όπου εργάζεται, δεν χρειάζεται σχόλιο.
Δ.Χ.

Λάου – λάου…
«Ναι» σε έναν Καποδίστρια στην Αττική είπαν οι Δήμαρχοι της περιοχής, ενώ τόνισαν την ανάγκη θεσμοθέτησης Μητροπολιτικής Διοίκησης σε επίπεδο Περιφέρειας.
Πολύ βιάζονται εκεί στην Αττική, ενώ εδώ στη Μαγνησία το φοβούνται φαίνεται και το πάνε λάου- λάου…
Α.Τ.

Εγκλημα στο Στάδιο
Προχθές το απόγευμα πού ήταν τα ΜΑΤ και άφησαν ατιμώρητο το έγκλημα της Νέας Δημητριάδος εις βάρος του Εθνικού Ολυμπιακού; Πάντα οι δυνάμεις καταστολής είναι σε λάθος σημείο…
Πάντως η δήλωση που «έγραψε» ήταν αυτή που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο Λαρισαίος -κάτι ξέρουν φαίνεται οι γείτονες– προπονητής του Εθνικού Ολυμπιακού: «Οσο δεν γίνεστε μία ομάδα εδώ στο Βόλο, αυτά θα παθαίνετε μία ζωή».
Α.Τ.

Βάλαν χέρι και στο Λιμεναρχείο…
Βάζουν χέρι και στη θάλασσα οι Λαρισαίοι, αν κρίνουμε από την είδηση που κάνει λόγο για τη συνεργασία του Νομάρχη Λάρισας με το Λιμενάρχη Βόλου για τη λειτουργία του Λιμενικού Σταθμού στον Αγιόκαμπο.
Αντε βρε, και εις ανώτερα…
Α.Τ.

Η κρίσιμη ψηφοφορία
Μεθαύριο αναχωρεί για την Πεσκάρα η πολυμελής αντιπροσωπεία του Βόλου και της Λάρισας για την ψηφοφορία του ερχόμενου Σαββάτου για τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013. Θα είναι το πιο μεγάλο «Ναι» την παραμονή της επετείου του μεγάλου «Όχι».
Α. Τ.

Φουλ οι μηχανές…
«Ανεβαίνουν» οι ρυθμοί στο ΠΑΣΟΚ. Η προεκλογική κούρσα κορυφώνεται και όσο περνούν οι μέρες το «θερμόμετρο» ανεβαίνει.
Σήμερα θα βρίσκεται στο Βόλο ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου, τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ και επαφές με στελέχη που στηρίζουν την υποψηφιότητά του.
Ο κ. Σκανδαλίδης θα συναντηθεί στη μία το μεσημέρι με τη Νομαρχιακή Επιτροπή, μισή ώρα αργότερα θα δώσει συνέντευξη Τύπου και αμέσως μετά θα έχει συναντήσεις με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο Ξενία.
Σήμερα πραγματοποιείται και η

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου