ΤΟΠΙΚΑ

Προβλήματα βατότητας στο επαρχιακό δίκτυο από νεροποντή

προβλήματα-βατότητας-στο-επαρχιακό-δ-94637

Προβλήματα βατότητας στο επαρχιακό δίκτυο Χανίων Κισσού αλλά και στο οδικό δίκτυο Μακρυρράχης-Χορευτού προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις και καλούνται οι οδηγοί αλλά και οι κάτοικοι του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΑ Βόλου, ο αντιδήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου Κων/νος Λάσκος, «από χθες τα μεσάνυχτα βρέχει καταρρακτωδώς. Ρίχνει κυριολεκτικά νερό με τους κουβάδες».

Ανέφερε ότι υπήρξαν πολλές κατολισθήσεις μέσα στο Δήμο, που αποκαταστάθηκαν με μηχανήματα του Δήμου, ενώ δύο μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας απασχολήθηκαν να καθαρίσουν τα αυλάκια ένθεν κι εν του επαρχιακού δρόμου Κισσού-Ζαγοράς γιατί το νερό περνούσε πάνω στο οδόστρωμα. «Το ίδιο κάναμε κι εμείς στο οδικό δίκτυο του δήμου.

Όμως παρακαλώ τους οδηγούς να μην επιχειρήσουν σήμερα να πάνε στο Χορευτό μέσω Μακρυρράχης, γιατί έχει φουσκώσει το ποτάμι κάτω στο κάμπινγκ και το νερό είναι αρκετά εκατοστά πάνω από το δρόμο. Επίσης να μην περάσουν από τους δρόμους πάνω από τους χείμαρρους στην πλευρά της Ανάληψης στο Δ.Δ. Ζαγοράς, γιατί το νερό έχει περάσει στο δρόμο».

Στο μεταξύ αργά το απόγευμα ο αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας, πήγε στα Χάνια και κατευθύνθηκε και προς τη Ζαγορά για να δει από κοντά τα προβλήματα, ειδικά γιατί μετά τις 8μ.μ. αναμένονται έντονες καταιγίδες ακόμη και μέσα στην πόλη του Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου